Piesa României de la Eurovision 2023, desființată la televiziunea norvegiană: „Unde i-au găsit?”

 Piesa României de la Eurovision 2023, desființată la televiziunea norvegiană: „Unde i-au găsit?”
0Shares

Piesa lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a fost desființată la NRK, televiziunea publică norvegiană, într-o emisiune dedicată concursului muzical aflat în plină desfășurare, a cărui finală va avea loc weekendul acesta, scrie digi24.ro.

Theodor Andrei va cânta, joi seară la Liverpool, în a doua semifinală a Eurovision 2023.

În emisiunea „Adresse Liverpool”, invitații – artiști, jurnaliști, influenceri, fani – au analizat piesele înscrise și au întocmit un clasament, în funcție de punctele oferite de fiecare invitat. Melodia și show-ul României au primit doar note de 2 și 1 și comentarii negative.

Iată câteva dintre comentariile făcute despre piesa României la Eurovision 2023:

„Un aranjament foarte dezordonat, ca și cum te-ai duce în pivniță fără lanternă. Nici nu știi unde să te uiți“.

„Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“.

„Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca personajul Beetlejuice din film. Apoi mai sunt două doamne care arată a dansatoare de striptease. Și doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Pur și simplu se plimbă pe scenă. Nu are sens“.

„La început am fost fericită, pentru că mi s-a părut că arată cool. La început vrei să stai cu el, apoi îți vine să ceri ceva de băut“.

„România e țara în care #metoo s-a dus să moară. Nu putem premia asta, îi dau un punct“.

„Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Nici măcar nu pot dansa în sincron. Îngrozitor“.

Prima semifinală a Eurovision 2023 a avut loc marți seară, iar în urma acesteia reprezentantul Republicii Moldova s-a calificat în finală. Reprezentantul României va evolua în a doua semifinală, cea de joi, 11 mai.

Theodor Andrei va fi al treilea care va urca pe scenă. Finala Eurovision 2023 va avea loc pe Liverpool Arena sâmbătă, 13 mai.

0Shares

Valerica Baxanean