Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită: Reacția Shakirei

 Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită: Reacția Shakirei

Săptămâna trecută, presa spaniolă a reușit să afle identitatea femeii cu care Gerard Pique (35 de ani) a înșelat-o pe Shakira (45 de ani). Este vorba despre Clara Chia Marti, tânăra,în vârstă de 23 de ani, este studentă la Relații Publice.

Potrivit sport.ro, Clara Chia Marti în prezent lucrează la Kosmos, compania lui Pique. Acum, jurnaliștii străini au reușit să afle și câteva detalii din viața personală a femeii care și-a păstrat identitatea ascunsă aproximativ două luni.

Conform La Razon, relația lui Marti cu Pique nu este una pasageră, iar cei doi au intenții serioase. În acest sens, fundașul le-a prezentat-o deja părinților pe noua sa iubită.

Pique i-a făcut cunoștință femeii și cu cei doi băieți pe care îi are cu Shakira, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani), lucru care ar fi deranjat-o foarte tare pe celebra cântăreață, care a decis să facă un pas intermediar până la mutarea în SUA.

„Shakira trăiește într-o casă despărțită de cea a părinților lui Pique doar de o piscină. Așa că Shakira vrea să construiască un zid, pentru a nu-i mai vedea nici pe ei, nici pe Clara”, a precizat o sursă pentru publicația spaniolă.

Conform Marca, Shakira nu-și mai vede rostul în Catalunia, mai ales că la Miami deține o vilă impresionantă, în valoare de 16 milioane de euro. Astfel, ea ar urma să se mute în Statele Unite ale Americii în viitorul apropiat.

Shakira a vrut să vândă vila în repetate rânduri, însă nu a primit suma solicitată, astfel că aceasta a rămas în posesia ei. Proprietatea se află lângă plaja din Miami și la un moment dat a fost închiriată cu 45.000 de euro pe lună.

Vila a fost construită în 1951 și cumpărată de cântăreață, în urmă cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafața totală este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 băi, sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.