„Poate o să fim trei”: Roman Burlaca și Gabriela se pregătesc să devină părinți

 „Poate o să fim trei”: Roman Burlaca și Gabriela se pregătesc să devină părinți

Regizorul Roman Burlaca și fiica omului de afaceri Dorin Damir, Gabriela se pregătesc să devină părinți.Anul acesta cred că o să avem câteva evenimente frumoase, care o să ne facă și mai fericiți: nunta și poate o să fim trei-patru cu pisica noastră Carla”, a dezvăluit cuplul în cadrul proiectului „NeRedactat”.

Cei doi au declarat că ambii își doresc copii, întrucât le plac enorm. 

„Cu siguranță în momentul în care o să avem un copil,  îl vom iubi foarte mult și o să avem o atitudine extrem de frumoasă și atașată”, a spus Roman.

Aceștia au vorbit și despre nuntă, care urmează să aibă loc, în timpul apropiat.

„Dacă o să fie totul bine, la vară o să facem în sfârșit și nuntă”, a spus Gabriela. Roman a adăugat că are emoții. cu referire la marele eveniment: „E un moment extrem de important și unic”.

Întrebați dacă sunt un cuplu perfect, Roman a spus: „când și cum, în linii mari suntem fericiți, dar avem momente când încercăm să credem că nu suntem fericiți, dar defapt suntem și atunci. 

Între noi este un sentiment de dragoste sincer, puternic adunat în timp, chiar dacă avem 2 ani de când suntem împreună, dar de parcă avem 10. Evident nu lipsește susținerea, respectul reciproc. Noi suntem cei mai buni prieteni, pe lângă faptul că în registrul de stat suntem soț și soție”, a declarat regizorul.

Roman și Gabriela s-au logodit, în luna februarie, 2021, iar pe 16 septembrie au document oficial că sunt soț și soție.