Polițiștii din Marea Britanie, alertați că un șofer transportă un cadavru pe autostradă. Ce au găsit în mașină

 Polițiștii din Marea Britanie, alertați că un șofer transportă un cadavru pe autostradă. Ce au găsit în mașină

Poliţiştii din Marea Britanie au fost contactaţi de o persoană care le-a spus că a văzut o pereche de picioare ce ieşeau dintr-un covor rulat, transportat într-un autoturism care circula pe autostradă. Oamenii legii s-au mobilizat, au identificat mașina care oprise într-o parcare și ceea ce părea un cadavru s-a dovedit a fi, de fapt, un manechin din platic îmbrăcat în Făt-Frumos, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Şoferul acelui vehicul, care ducea manechinul la o petrecere aniversară tematică, a primit recomandarea „să evite pe viitor ca astfel de circumstanţe să se producă din nou”, au precizat reprezentanţii Poliţiei din comitatul Cambridgeshire, citați de dpa.

„Atunci când am primit un telefon, sâmbătă, la ora prânzului, prin care ni s-a raportat că un vehicul se deplasa pe autostrada M11 şi că o pereche de picioare puteau fi văzute ieşind dintr-un covor rulat, semnalele de alarmă au început să sune”, a precizat poliţia britanică, într-un comunicat publicat pe conturile sale de pe reţelele de socializare.

„Am reuşit să interceptăm vehiculul în parcarea Angel Drove din Ely, unde ofiţerii noştri au descoperit că era vorba, într-adevăr, despre o pereche de picioare care îi aparţineau însă unui manechin costumat în Făt Frumos, aflat în drum spre o petrecere aniversară tematică”, au adăugat poliţiştii britanici.

Maria Palade

https://shok.md/