Potop de vedete la nunta actriței Paris Hilton: Evenimentul a durat 3 zile şi 3 nopţi

 Potop de vedete la nunta actriței Paris Hilton: Evenimentul a durat 3 zile şi 3 nopţi

Paris Hilton (40 de ani) a petrecut trei zile și trei nopţi. Iată ce vedete au fost la nunta moștenitoarei imperiului hotelier, care a început la vila de peste 60 de milioane a bunicului lui Paris, din Bel Air. Pe lista invitaților s-au aflat: Paula Abdul, Nicole Richie, Kim Kardashian, Rachel Zoe, Emma Roberts, Kimora Lee Simmons și Demi Lovato, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Paula Abdul, 59 de ani

Paula Abdul a insistat să le cânte tinerilor însurăței la recepție. Nunta a avut loc joi, 11 noiembrie, dar petrecerea a continuat până la finele săptămânii trecute, Paris ajungând cu gașca veselă de nuntași într-un parc de distracții unde au dansat muzica mixată de DJ Diplo.

Demi Lovato, 29 de ani

Paris şi-a pregătit pentru nunta sa cu Carter Reum (40 de ani) nu mai puţin de zece rochii de seară. Ea a dorit o nuntă de basm, cum nu a mai fost alta vreodată. Petrecerea de pomină a avut loc la vila bunicului ei, Barron Hilton (decedat în 2019, la 91 de ani- n.r.), din Bel Air, California, SUA. Carter se iubeşte cu Paris din decembrie 2019. Ei s-au logodit în ziua în care ea a împlinit 40 de ani, la 17 februarie, pe o insulă privată. Carter i-a oferit logodnicei un inel de logodnă cu diamante de 2 milioane de dolari.