Povestea de dragoste dintre Bruce Willis și Emma Heming. Actorul s-a îndrăgostit la prima vedere

 Povestea de dragoste dintre Bruce Willis și Emma Heming. Actorul s-a îndrăgostit la prima vedere

Povestea de dragoste dintre Bruce Willis (67 de ani) și fotomodelul Emma Heming (43 de ani) pare desprinsă din filme. Celebrul actor a mărturisit că s-a îndrăgostit la prima vedere de frumoasa brunetă. În ciuda diferenței de vârsta dintre ei, cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, fiind căsătoriți din 2019, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Bruce Willis trece prin clipe grele. Acesta a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care îi afectează abilitățile cognitive, fapt pentru care renunță la actorie, după cum a anunțat chiar soția lui, Emma, care e alături de el și îl susține, dovedind în continuare că este o soție iubitoare.

Mulți au crezut că relația lui Bruce și a Emmei nu o să dureze, ea fiind mai tânără cu 24 de ani și un fotomodel de succes, nimeni nu le-a dat șanse. Însă, cei doi au reușit să închidă gurile tuturor și le-au demonstrat că de mai bine de un deceniu formează unul dintre cele mai discrete, sudate și frumoase cupluri de la Hollywood.

bruce si emma

Starul din „Transformers” a mărturisit că s-a îndrăgostit de superba brunetă din primul moment în care a văzut-o, iar Emma a recunoscut și ea că Bruce a fermecat-o de la prima întâlnire.

Citește și