Lady Gaga a strălucit pe covorul roșu, la premiera filmului „House of Gucci”: Vedeta interpretează rolul principal

 Lady Gaga a strălucit pe covorul roșu, la premiera filmului „House of Gucci”: Vedeta interpretează rolul principal
0Shares

Prezentă pe covorul roșu la premiera de la Londra a peliculei „House of Gucci”, Lady Gaga, care interpretează rolul principal feminin, a atras toate privirile datorită ținutei. Artista a ales o rochie dramatică, din voal mov, pe care a accesorizat-o cu o perece de cizme cu platformă. De altfel, Lady Gaga nu a fost singura care a ales un otufit extravagant, scrie SHOK.md, cu referire la tvmania.

Una dintre cele mai așteptate producții ale anului, „House of Gucci”, a avut premiera oficială aseară, la Londra, iar evenimentul a fost unul grandios, conform așteptărilor. Pe covorul roșu au defilat Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, Jeremy Irons, Jared Leto, dar și românca Mădălina Ghenea, care o interpretează pe Sophia Loren. Bineînțeles, cele mai multe ținute alese de actori aparțin brandului Gucci.

Cele mai multe priviri au fost ațintite, cum era de așteptat, spre Lady Gaga, cea care interpretează rolul principal, Patrizia Reggiani. Artista a ales să apară pe covorul roșu într-o rochie din voal, mov, accesorizată cu ciorapi-plasă și cizme cu platformă și toc cui.

1.-Adam-Driver-si-Lady-Gaga-la-premiera-House-of-Gucci

2.-Lady-Gaga-la-premiera-House-of-Gucci

FWRO

O ținută la fel de grandioasă a avut și Jared Leto, care a ales să poarte un costum turcoaz, a aceluiași brand italian, la care a accesorizat un cluch. De altfel, Leto este și ambasador Gucci.

De asemenea, Salma Hayek a purtat o rochie Gucci aurie, făcută la comandă. Cu siguranță, faptul că soțul ei, François-Henri Pinault, este președintele companiei-mamă Kering, cea care deține imperiul Gucci, a avut un rol important în alegerea actriței.

Cel care pare să fi ieșit din „tipar”, este actorul Adam Driver, partenerul lui Lady Gaga, care a purtat la premiera de aseară un costum Burberry.

De asemenea, pe covorul roșu a pășit și Mădălina Ghenea care o interpretează pe Sophia Loren în film. Românca a fișat un un look nou, cu părul într-o nuanță de blond și a purtat o rochie neagră, cu corset și fustă amplă, bufantă.

3.-Jeremy-Irons-la-premiera-House-of-Gucci

7.-Camille-Cottin-la-premiera-House-of-Gucci

6.-Madalina-Ghenea-la-premiera-House-of-Gucci

5.-Jared-Leto-la-premiera-House-of-Gucci

4.-Salma-Hayek-la-premiera-House-of-Gucci

„House of Gucci”, în regia lui Ridley Scott, este cel mai așteptat film al anului, și prezintă povestea adevărată a asasinării lui Maurizio Gucci, moștenitorul imperiului Gucci, de către fosta lui soție, Patrizia Reggiani. Patrizia a fost condamnată la mai mulți ani de închisoare și a fost eliberată condiționat. Aceasta are două fiice, locuiește în Elveția în prezent și nu a fost de acord cu interpretarea poveștii ei în film.

Rolul Patriziei Reggiani este deținut de Lady Gaga, care e creditată cu mari șanse la Oscar pentru performanța sa.

„Am avut o relație romantică cu scenariul și m-am aruncat cu capul înainte în această lume pentru că ea nu se aseamănă cu mine”, a declarat recent artista într-un interviu pentru ediția britanică a revistei Vougue. Pentru rolul din „House of Gucci”, Lady Gaga s-a pregătit mai bine de 1 an. Tot ea povestește că timp de 9 luni a vorbit numai cu accent, pentru a putea intra cât mai bine în pielea personajului. De altfel, timp de 18 luni a trăit în stilul Patriziei Reggiani.  „Am trăit ca Patrizia timp de un an și jumătate” și „am vorbit cu un accent timp de nouă luni”, povestește artista în interviul menționat mai sus.

 

0Shares