Preparatul de care Andreea Marin nu se atinge de Paște: A marcat-o profund în copilărie
Preparatul de care Andreea Marin nu se atinge de Paște: A marcat-o profund în copilărie

Andreea Marin nu se abate de la regula de a fi acasă de sărbători. Vedeta din România adoră să decoreze casa și să primească oamenii dragi la tradiționala masă de Paște. Chiar dacă anul acesta nu îi este alături, femeia care a crescut-o după pierderea mamei într-un tragic accident, și pe care o numește, pe bună dreptate, „mamă” se preocupă ca Andreea și sora ei, mai mică, Cristina, să primească bunătățile tradiționale gătite chiar de ea. Zâna Surprizelor a povestit, pentru CANCAN.RO, că nu consumă de ani buni carne de miel, fiind marcată de o amintire din copilărie și că nu își dorește sacrificarea acestui animal.
Andreea Marin a schimbat anul trecut prefixul, dar nu își arată vârsta și este într-o formă fizică de invidiat. După ce a topit 20 de kilograme cu ajutorul nutriționistului, vedeta a deprins regulile de bază în ceea ce privește alimentația și sportul și reușește să se mențină. De Paște, se va delecta cu bunătăți, dar moderat, fără să facă combinații nefericite între alimente.
Andreea Marin: „Îmi place să primesc la masă oamenii dragi”
CANCAN.RO: Sărbătorile pascale unde te prind?
Andreea Marin: Întotdeauna Sărbătorile pascale sunt pentru mine acasă. Și asta pentru că îmi place ca locul acesta în care mă întorc cu drag în fiecare zi să înflorească, fie că e Paște, fie că e Crăciun, fie că e Sfântul Andrei. Îmi place să decorez casa, îmi place să primesc la masă oamenii dragi. Nu e nevoie să fim mulți, da, e nevoie să fim cu tot sufletul acolo.
CANCAN.RO: Cum va arăta meniul?
Andreea Marin: Respectăm tradițiile, de la bunătățile de primăvară – brânzeturi și toate legumele care au ieșit deja și sunt proaspete și cartofii noi, care îmi plac foarte mult, până la sărmăluțe, piftie, salate și tot ceea ce pune românul pe masa sărbătorii pascale și, bineînțeles, până la ciorbițele tradiționale și așa mai departe.
Andreea Marin nu se atingere de preparatele pe bază de miel
CANCAN.RO: Consumi carne de miel?
Andreea Marin: Nu. Am o amintire din copilărie și îmi este milă și nu-mi doresc sacrificarea acestui animal. Așa că nu, chiar renunț la miel.
CANCAN.RO: Practic din copilărie ai renunțat?
Andreea Marin: Da.
CANCAN.RO: Mai primești pachete din Moldova de la mama vitregă, care, de fapt nu e vitregă?
Andreea Marin: Sigur, întotdeauna, toate bunătățile vin de la ea.
CANCAN.RO: Va fi și ea alături de voi?
Andreea Marin: Nu de data aceasta. Are și ea până la urmă libertatea de a-și face programul. De sărbătorile de iarnă, mai des suntem împreună acum nu, însă bunătățile sosesc de fiecare dată de la ea.
Andreea Marin: „Tot ce consideră ea să facă bun pentru noi trimite la București”
CANCAN.RO: Ce trimite de obicei?
Andreea Marin: Cam tot ce trimite o mamă copilului ei. Ea gătește foarte bine. Este – aș spune – șefă în bucătărie. Și mă rog, tot ce consideră ea să facă bun pentru noi trimite la București. Și sora-mea este la București cu familia ei și, bineînțeles, primim pachete egale. Nu vom fi de Paște, anul acesta, împreună, dar suntem mereu împreună. Copiii noștri sunt mari, sunt cam în jurul aceleiași vârste. Am fost însărcinate în același an.