Presa din România: Cine este noul iubit al Iulianei Beregoi. „Regina online-ului” a vrut să țină relația secretă

 Presa din România: Cine este noul iubit al Iulianei Beregoi. „Regina online-ului” a vrut să țină relația secretă

El a combinat-o pe Iuliana Beregoi! E vorba despre Ceanu Zheng! Și-a conturat perfect imaginea de persoană  misterioasă în spațiul public, însă cancan. ro a aflat că singurul vlogger chinez din România este noul iubit al „Reginei online-ului”! După despărțirea de Mara Ognean, Ceanu s-a orientat către prietena fostei! Pentru ei nu a contat prietenia și au pus sentimentele pe primul loc. 

Miercuri seară, Iuliana Beregoi a organizat o petrecere fastuoasă într-un local select din nordul Capitalei, cu ocazia împlinirii vârstei majoratului! Prietenii apropiați ai cântăreței și-au făcut apariția unul câte unul pentru a-i fi alături în cea mai frumoasă zi din viață.

Prezent a fost Ceanu, dar rapid și-a făcut apariția și fosta sa iubită, Mara Ognean care este o bună prietenă a Iulianei.

Prietenă, prietenă, dar…sursele cancan.ro dezvăluie că între Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng a început o poveste de dragoste care datează de puțin timp. Cei doi nu au ținut cont de faptul că Iuliana e bună prietenă cu Mara. N-a rezistat farmecelor puștiului chinez și uite așa…

Într-un interviu acordat de vloggerul Ceanu Zheng la majoratul Iulianei Beregoi, acesta a oferit detalii despre viața sa amoroasă din prezent și a ținut să își arate apreciere pe care i-o poartă puștoaicei fenomen.

„Sunt foarte mândru de ea, e alt nivel…”, a declarat Ceanu Zheang.

Este cunoscut faptul că Ceanu se bucură de popularitate în mediul online având peste 1 milion de urmăritori pe Tik Tok și peste 200.000 pe Instagram.

Având aproape aceleași ocupații ca Iuliana Beregoi, lui Ceanu se pare că i-a fost destul de ușor să îi intre în grații, așa că nu a pierdut timpul. A analizat-o pe prietena fostei și a trecut la „atac”.

În cadrul aceluiași interviu, vloggerul chinez a mărturisit faptul că situația sa sentimentală din acest moment este una bună și pare-se că a trecut peste despărțirea de Mara Ognean.

„Pe plan sentimental stau bine acum, chiar foarte bine acum!”, a mărturisit Ceanu Zheng.

Reporterii de la presa citată au investigat subiectul și au descoperit că Ceanu a dat lovitura! A așteptat ca Iuliana să împlinească 18 ani, iar acum se pare că reușește să îi anime viața.

Chiar dacă la petrecerea organizată de Iuliana cei doi au fost discreți și nu au dat frâu liber sentimentelor, ba mai mult, Ceanu ar infirma o potențială relație, pare că și vloggerița îi face jocul, pentru că la majoratul acesteia au păstrat aparențele.

Întrebat dacă este sau nu într-o relație, Ceanu a declarat: „Nu pot să zic mai multe. Nu pot să zic. Chiar nu pot să zic, nu știu…”.

Citește și