Presa din România: Miliardarul moldovean o ține-n puf pe blonda lui Dan Negru! A „scăldat-o” în Moet, a acoperit-o cu trandafiri, iar ea…și-a aruncat lenjeria intimă la Paris

 Presa din România: Miliardarul moldovean o ține-n puf pe blonda lui Dan Negru! A „scăldat-o” în Moet, a acoperit-o cu trandafiri, iar ea…și-a aruncat lenjeria intimă la Paris

Bărbații din „lumea bună” se întrec în bogății! Protagonistul zilei este nimeni altul decât Gabriel Stati. Pe lângă bogăția de femeie pe care o are lângă el, Anastasia Fotachi, traiul pe care îl duce, dar și pe care i-l asigură partenerei sale este de departe unul faraonic. Cancan.ro a prezentat imagini colosale cu viața extravagantă a miliardarilor din Republica Moldova. Îți stă inima în piept, nu glumă! Vorbim de muulte milioane de euro, scrie presa din România.

Gabriel Stati este un împătimit al cadourilor scumpe pe care i le oferă soției sale, Anastasia Fotachi. De altfel, o răsfață cu vacanțe extravagante și bijuterii ale căror prețuri se ridică la zeci de mii de euro.

Mai mult decât atât, o ține-n puf pe blonda lui Dan Negru, o „scaldă” în Moet, o acoperă cu trandafiri, iar ea își aruncă lenjeria intimă în clipuri pe TikTok! Noua „aroganță” a cuplului?! Plimbare cu un Rolls-Royce decapotabil în apropiere de Turnul Eiffel.

Fiul lui Anatol Stati se ocupă de extravaganțe încă de la începutul relației pe care o are cu Miss Bikini Moldova 2015 și care datează de mai bine de trei ani. „Prințișorul petrolului” a avut grijă încă de pe atunci ca partenera lui să conducă o mașină „confortabilă” așa că i-a dăruit un automobil de lux, marca Mercedes.

Miliardarul obișnuiește să meargă cu iubita lui în locuri exotice, în vacanțe care costă o avere.

Veți descoperi cum trăiesc miliardarii din Republica Moldova pentru că… obrazul subțire cu cheltuială se ține.

Gabriel Stati, deținătorul unui impresionant parc autoFiul lui Anatol Stati este recunoscut pentru viața extravagantă pe care o trăia prin București, în urmă cu câțiva ani. Ca un adevărat milionar, de fiecare dată când pășea în localurile exclusiviste din Capitală, Gabriel Stati era însoţit de mai mulți bodyguarzi.Totodată, „prințișorul petrolului” nu se dezice de „aroganțe”, așa că este deținătorul mai multor bolizi de lux care valorează, cumulat, peste un milion și jumătate de euro.Adevărul e că Anastasia Fotachi are de unde alege dimineața când se trezește și are nevoie să iasă să-și rezolve treburile, dar vrea și să facă impresie bună… căci vorbim de “piese grele” pe care le deține soțul.

Un Cadillac Escalade – în valoare de 70.000 de euro, un BMW 760 – în valoare de 75.000 de euro, un Aston Martin DB9 – care costă 170.000 de euro, două Rolls Royce Phantom, unul de culoare roşie şi altul negru – în valoare de 250.000 de euro fiecare, și un Ferrari 599 GTB – cu un preț de 180.000 de euro.

Asta nu este tot, căci lista continuă. Gabi Stati mai deține două Chevrolet-uri, unul Tahoe şi celălalt Suburban – în valoare de 110.000 de euro, cumulate, un BMW 630 – în valoare de 70.000 de euro, dar şi mai multe Mercedes-uri: C200 – în valoare de 55.000 de euro, un E220 – de 60.000 de euro şi un CLS320 – de “numai” 35.000 de euro.

Înșiruirea de mașini nu se oprește aici, căci Stati mai posedă alte două Mercedes-uri Sprinter – doar una costând 17.000 de euro, alte două autoturisme Volkswagen Golf,  dar şi un Ford Transit – care a costat 9.000 de euro,  maşini care sunt, cel mai probabil, folosite în afacerile pe care le are milionarul.

Citește mai mult pe Cancan.ro.