Pretenții de divă: Ce a cerut Jennifer Lopez pentru a urca pe scenă

 Pretenții de divă: Ce a cerut Jennifer Lopez pentru a urca pe scenă

Amănunte inedite din trecutul lui Jennifer Lopez au ieșit la iveală în cadrul unui podcast. Dannii Minogue, fostă colegă de breaslă a interpretei Jennifer, a povestit că iubita lui Ben Affleck avea niște pretenții exagerate atunci când negocia semnarea unui contract, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Spre exemplu, cu ani în urmă, ea le-ar fi spus producătorilor emisiunii „Top of the Pops” că nu va urca pe scenă dacă întreaga încăpere în care urma să concerteze nu era de un alb imaculat!

„Mi s-a spus că totul trebuie să fie alb, chiar și canapeaua. A trebuit să mă asigur că totul este așa. Am pus la punct fiecare detaliu”, a povestit, vizibil amuzată, Dannii Minogue.

Cei de la publicația britanică Daily Mail i-au contactat pe reprezentanții lui Jennifer Lopez pentru a comenta subiectul și declarațiile făcute de Dannii Minogue, însă aceștia au refuzat să discute pe marginea afirmațiilor.

Jennifer Lopez nu este singura vedetă care are pretenții exagerate! Nici pe departe! Există nume cunoscute care au cerințe și mai…complexe! Rihanna își dorește să aibă mereu în backstage bomboane gumate și doze de energizant, în timp ce fumează doar o anumită marcă de tutun în backstage și preferă ca toate brichetele disponibile acolo să fie de culoarea roșie.

Beyonce insista ca spațiul în care petrece timp înainte de a urca pe scenă să aibă nici mai mult nici mai puțin de 26 de grade, în timp ce Marilyn Manson vrea să aibă la dispoziție o sticlă de tărie.