Prezentatoarea Sorina Obreja pleacă de la ProTv, după 14 ani

 Prezentatoarea Sorina Obreja pleacă de la ProTv, după 14 ani

Prezentatoarea TV Sorina Obreja a luat o decizie și-a încheiat „povestea” la Pro Tv Chișinău, după 14 ani, scrie SHOK.md.

„Dragii mei oameni,
Povestea Pro TV Chișinău din viața mea se încheie aici. Nu ne-am mai văzut în ultima vreme la televizor – timp în care am meditat și am luat cu mare greu această decizie. Azi sunt recunoscătoare pentru fiecare moment trăit în toți acești 14 ani. A fost frumos mai ales pentru că am întâlnit oameni valoroși. Vă sunt recunoscătoare vouă pentru solidaritate, pentru lucrurile de neprețuit pe care le-am făcut împreună și, în mod deosebit, pentru „Dăruiești și Câștigi”. Va mulțumesc pentru că am plâns și am râs împreună, pentru că am creat și am străbătut și azi putem vorbi cu mândrie despre toate. Proiectele frumoase nu se opresc aici. Colegi, vă îmbrățișez. Îmi sunteți tare dragi. Să perseverați! Mulțumesc! Și să ne auzim de bine” scrie prezentatoarea pe pagina sa de facebook.
Internauții i-au dorit mult succes în continuare și au respectat decizia ei.
Sorina Obreja a fost în fiecare seară, în casa telespectatorilor prezentând ultimele ştiri ale zile în jurnalul de la 22.30, la PRO TV Chişinău.

Maria Palade

https://shok.md/