Prezentatoarea TV Marcela Dedin face dezvăluiri despre sarcinile sale: Pe burta mea sunt două cicatrici

 Prezentatoarea TV Marcela Dedin face dezvăluiri despre sarcinile sale: Pe burta mea sunt două cicatrici
0Shares

Prezentatoarea TV Marcela Dedin face dezvaluiri despre cele două sarcini și complicațiile pe care le-a avut: „Pe burta mea sunt doua cicatrici”. De asemenea aceasta vine cu îndemnul ca să nu fie judecate femeile care nasc prin cezareană: „Nu știți prin ce trec”, scrie SHOK.md

Marcela Dedin trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Aceasta este însărcinată cu cel de-al treilea copil, pe care abia așteaptă să-l țină în brațe. Dar nu tot timpul a fost așa, acum 15 ani, prezentatoarea TV a trecut printr-un adevărat calvar, după care mult timp i-a fost frică să mai nască.

„În așteptarea celei de-a treia minuni. Doamne, ajută-ne! Pe burta mea sunt două cicatrici. Cu prima m-am ales acum aproape 15 ani, fără voia mea. Au fost complicații la naștere, despre care nu vreau să-mi amintesc, și în urma cărora mult timp m-am temut să mai nasc copii. Cu a doua cicatrice am rămas acum 3 ani, după a doua naștere. Iarăși nu am avut de ales. Copilul era suspectat de viciu cardiac (slavă Domnului nu s-a adeverit), motiv din care nașterea prin cezariană a fost programată mai devreme. De data aceasta am trecut mai ușor, moral, pentru că știam ce mă așteaptă, dar am avut noroc și de medici de aur. Oricum, recuperarea de după cezariană nu a fost deloc ușoară.

La a treia naștere, iarăși, nu voi avea de ales. O nouă cicatrice va fi inevitabilă. Să spun că nu mă tem, aș minți. E ca și cum nu știi dacă te vei mai trezi după acea operație… În mod miraculos, Dumnezeu îți dă curaj. Iar cel mai mare curaj îl ai când vezi miracolul de sub inima ta, încă la USG. Îi vezi gurița, năsucul, ochișorii, mânuțele în mișcare, piciorușele…Este cea mai mare taină pe care mi-a fost dat să o trăiesc! Să vezi cum se formează un pui de om, puiul tău! Îi mulțumesc lui Dumnezeu și îl rog să-mi binecuvânteze puiul și să ne miluiască. Amin. Ps: Nu mai judecați niciodată femeile care nasc prin cezariană, nici macar pe cele care aleg benevol să-și aducă copiii pe lume în acest fel! Nu știți prin ce trec! Sănătate tuturor și cuget curat”, a scris pe pagina ei de Facebook.

Marcela Dedin este deja mamă a doi băieți: Radu, în vârstă de 14 ani, și Daniel-Timofei, de 3 anișori.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior
0Shares