Prezentatorul Ivan Urgant a revenit în Rusia: „Fără panică”

 Prezentatorul Ivan Urgant a revenit în Rusia: „Fără panică”

Prezentatorul TV Ivan Urgant a revenit în Rusia. Actorul se află în țară de aproape o lună  și „zilnic merge la muncă”, a anunțat presa rusă

„Urgant nu a fost în Rusia zece zile, dar s-a întors acum trei săptămâni înapoi și este la serviciu în fiecare zi”, a spus o sursă familiarizată cu situația.

Recent în presa rusă s-a răspândit informația că Urgant, a plecat din Rusia, împreună cu soția și cei doi copii. Aceasta s-ar fi aflat în Israel.

Pe 11 martie, Urgant a venit cu o reacție. Actorul a declarat pe Instagram că a plecat în vacanță și se va întoarce curând în Rusia.

„Fără panică. M-au lăsat să plec în vacanță, dar revin curân”, a scris prezentatorul.

Urgant a dispărut din vizorul publicului, după ce a venit cu un mesaj anti-război pe pagina sa de Instagram: „Frică și durere. Stop războiul”, a scris acesta pe 24 februarie, după care el și show-ul său au dispărut de la TV.

Anterior, a fost raportat că „Pervîi Canal” a scos din grilă emisiunea „Vecernii Urgant”.  Serviciul de presă al postului TV a declarat că programul de divertisment a fost scos de pe ordinea de zi în legătură cu evenimente socio-politice importante. Dar prezentatorul va lucra în continuare.

 

 

 

Citește și