Prima fotografie cu fetița nou-născută a „celei mai sexy femeie din Moldova” : Ingerașul nostru micuț

 Prima fotografie cu fetița nou-născută a „celei mai sexy femeie din Moldova” : Ingerașul nostru micuț

Cristina Morari – Odhrani, cea mai votată concurentă din proiectul „TOP SEXY„ a distribuit prima fotografie cu fetița sa, la maternitare, scrie SHOK.md.

„Faceți cunoștință cu Nicole, îngerașul nostru micuț. Aceasta este prima ei fotografie de la maternitate și vreau să o țin aici pentru a-mi aminti ce contează cu adevărat în această viață. Copiii mei sunt totul pentru mine”, a scris Cristina.

https://www.instagram.com/p/CWGZ7MQPtBe/

Cristina  a devenit mămică pentru a doua oară pe 4 noiembrie.

„Bine ai venit micuța mea frumoasă! 3.11.21, ai  venit pe lume dimineața devreme și ne-ai umplut inimile cu dragoste și admirație instantaneu. Ești un pachet de bucurie și fericire pură, ești un vis împlinit! Suntem oficial părinți a două prințese”, a menționat Cristina pe o rețea de socializare.

Cristina Morari-Odhrani este o antreprenoare de succes, stabilită cu traiul în Dubai. Când a obținut titlul, locul 1 în Top Sexy 2021, basarabeanca era însărcinată în luna a treia. 

Cucerind una dintre cele mai bengoase metropole de pe glob, moldoveanca a dat ora exactă şi în materie de femei de succes. E soție și mamă iubită, creează rochii fabuloase pentru fashionistele Orientului și da, ne povestește despre viața din orașul cu dune de nisip și parfum de viață bun.

Maria Palade

https://shok.md/