Prima imagine de la botezul fiului Anișoarei Loghin. Ce ținută a ales prezentatoarea

 Prima imagine de la botezul fiului Anișoarei Loghin. Ce ținută a ales prezentatoarea

 Astăzi, fiul Anișoarei Loghin și a lui Radu Gînsari împlinește patru luni. Cu această ocazie, fericiții părinți au organizat o petrecere în cinstea lui Raul, scrie SHOK.md.

Anișoara Loghin și-a  felicitat fiul și în mediul online. Aceata a scris un mesaj plin de iubire dedicat micuțului și a publicat prima fotografie de la ceremonia de încreștinare a lui Raul.

„Nu era nici 6:00 când m-am trezit, el încă dormea… l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”, a menționat Anișoara pe pagina ei de Instagram.

Proaspăta mămică a atras atenția cu ținuta ei, aceasta a optat pentru o rochie albă, scurtă, care îi pune în evidență silueta, în timp ce Radu a ales să poarte cămașă și pantaloni.

https://www.instagram.com/p/CRVmeGOtccb/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Fotbalistul Radu Gînsari și Anișoara Loghin au devenit părinți, la data de 15 martie. Jurnalista a născut un băiețel minunat. Cei doi s-au logodit în luna august 2020, ulterior cuplul și-a înregistrat oficial căsătoria.

https://www.instagram.com/p/CPvS2M3N3Rc/?utm_source=ig_web_copy_link