Prima reacție a Gabrielei Damir după ce a fost arestat tatăl său: „Câtă ură și murdărie încape în oameni?”

 Prima reacție a Gabrielei Damir după ce a fost arestat tatăl său: „Câtă ură și murdărie încape în oameni?”

 Gabriela Damir a venit cu prima reacție publică, după ce tatăl său a fost arestat, acum câteva luni. Bloggerița a dezvăluit că s-a reținut de la orice comentariu în această perioadă, dar totul are o limită, întrucât s-a săturat de „răutatea unor oameni”. Tânăra a scris un mesaj pe pagina ei de Instagram unde îi îndeamnă pe cei care „aruncă murdărie în adresa ei și a familiei sale” să se gândească la legea bumerangului, scrie SHOK.md.

„Am tăcut toată această perioadă, am îndurat toată murdăria pe care unii au aruncat-o în adresa mea, nu am răspuns, nu am dat nici o reacție.. și totuși..totul are o limită.

Câtă ură și murdărie încape în oameni? Ce inimă mai aveți? Dacă mai aveți?

Mă blestemați, îmi doriți moarte mie, mamei, fraților… mesaj cu conținut lipsit de orice omenie. „Să mor, să zdohnești, să-ți moară copii înainte ca să-i naști”, nu mai vorbesc de grozăvia în adresa familiei mele. Iată cu aceasta trăiesc eu câteva luni în continuu.

Eu cred mult în legea bumerangului și din păcate tot ceea ce îmi doriți mie, poate să vă lovească într-o bună zi înapoi și vai cât de mult va durea. Așa că aveți grijă cum aruncați bumerangul.. Decizia vă aparține”, a menționat la ea în Story.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Precizăm că în data de 5 iulie, Dorin Damir, și alte două persoane au fost reținut în urma mai multor percheziții desfășurat de procurori, în colaborare cu ofițerii SIS. Este vorba despre șeful suspendat al Inspectoratului de Poliție Bălți, Valeriu Cojocaru, și fostul șef al Inspectoratul General al Poliției (IGP), Alexandru Pînzari 

Instanța a decis prelungirea mandatelor de arest pentru cei trei figuranți în dosarul Direcției 5, la data de 1 octombrie. Este vorba despre președintele asociației FEA, Dorin Damir, șeful suspendat al Inspectoratului de Poliție Bălți, Valeriu Cojocaru, și fostul șef al Inspectoratul General al Poliției (IGP), Alexandru Pînzari.

Prima ședință de judecată în dosarul Direcției 5, în care figurează fostul șef al Inspectoratul General al Poliției (IGP), Alexandru Pînzari, șeful suspendat al IP Bălți, Valeriu Cojocaru, și președintele asociației FEA, Dorin Damir, la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a fost amânată.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), cu suportul operativ al ofițerilor Serviciului de Informații și Securitate, a finalizat urmărirea penală și expediat în instanța de judecată dosarul penal de învinuire a fostului șef al Inspectoratul General al Poliției (IGP), Alexandru Pînzari, a șefului suspendat al IP Bălți, Valeriu Cojocaru și a președintelui asociației FEA, Dorin Damir, în cadrul dosarului angajărilor fictive la IGP al Ministerului Afacerilor Interne.

Inculpaților le sunt incriminate cinci capete de acuzare, exprimate prin „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”. Pentru cele incriminate, lege penală prevede pedeapsa variază de la 2 la 12 ani închisoare, cu privarea dreptului de a ocupa anumite funcții.