Prima sarcină VS a doua sarcină! Gloria Gorceag a dezvăluit ce s-a schimbat în această perioadă minunată

 Prima sarcină VS a doua sarcină! Gloria Gorceag a dezvăluit ce s-a schimbat în această perioadă minunată

Gloria Gorceag a făcut recent marele anunț, că urmează să devină din nou mămică. Artista este convinsă că a doua sarcină diferă puțin. Aceasta a scris o postare pe pagina ei de Instagram, în care a dezvăluit ce s-a schimbat în această perioadă minunată scrie SHOK.md.

Interpreta a făcut o comparație între cele două sarcini și a mărturisit că acuma se simte mai relaxată dar sentimentul de euforie și nerăbdare de a-și ține bebelușul în brațe e același.

„La prima sarcină după ce am văzut două liniuțe în 2 secunde l-am anunțat pe viitorul tătic care aștepta după ușă și în 5 secunde știa tot neamul.
La a doua sarcină fără mare tam tam i-am dat vestea soțului la telefon, ceilalți au aflat peste un timp și aș mai fi păstrat bucuria doar pentru mine dacă nu trebuia să explic prietenilor de ce nu beau alcool de ziua mea și dacă nu mă întrebau direct câțiva jurnaliști despre burtica proeminentă zărită in câteva poze postate de o prietenă.

La prima sarcină răscoleam tot internetul, citeam toate forumurile și toate grupurile virtuale cu mame, duceam o agendă în care scriam săptămânal ce mi se întâmplă.
Acum citesc romane și povești pentru copii, fără agende de data asta.

La prima sarcină cumpăram ce trebuie și ce nu trebuie.
Acum cumpăr doar ce trebuie.

La prima sarcină toate preocupările mele erau despre “unde găsesc cel mai bun tort Napoleon din oraș și ce filme să mai privesc tolănită în pat.
La a doua sarcina abia apuc să mănânc ceva din mers, rareori reușesc sa stau 15 minute legate pe canapea pentru că mereu am grija primului copil care ba vrea pipi, ba vrea in brațe, ba vrea ceai, ba vrea să ne jucăm cu plastilina și lista e infinită

La prima sarcină ascultam muzică clasică și vorbeam cu burtica, copilul avea din timp un nume pe care-l rosteam zilnic în voce tare.
Acum am avut doar două încercări de a-l asculta pe Chopin, ambele eșuate, pentru că Leo vrea să asculte “roțile autobuzului se învârtesc” și recunosc ca nici nume n-am ales încă.

Sunt câteva diferențe fată de prima dată în ceea ce ține atmosfera, așteptările și cunoștințele pe care le posezi, dar, sentimentul de euforie e același, nerăbdarea de a ține bebelușul în brațe și zâmbetul care apare involuntar la fiecare ghiont în burtă la fel e același”, a mărturisit artista.