Primele imagini cu Shakira, după apariția pozei cu Gerard Pique și o altă femeie

 Primele imagini cu Shakira, după apariția pozei cu Gerard Pique și o altă femeie

După ce presa din Spania a scris că în viața fotbalistului ar exista deja o altă femeie, tot mai multe informații cu privire la infidelitatea lui Gerard Pique au început să iasă la iveală. Jucătorul Barcelonei a fost fotografiat alături de o femeie, la o petrecere care a avut loc în Stockholm. Tânăra ar fi actuala parteneră a lui Gerard Pique, iar imaginea a apărut în presă, scrie SHOK.md, cu referiire la digisport.ro

Miercuri, 22 iunie, Shakira a fost surprinsă de paparazzi în timp ce conducea spre casă. Imaginile o arată pe cântăreața columbiană extrem de tristă și de îngândurată, la volanul mașinii sale. Sunt primele imagini cu Shakira, după apariția pozei cu Gerard Pique alături de o altă femeie, la o petrecere în Suedia.

Scandalul dintre Shakira și Gerard Pique, care au confirmat că s-au despărțit, este departe de a se fi încheiat.

În vecinătatea casei artistei din Columbia au apărut luni de dimineață mai multe mesaje graffiti în care Shakira a fost ironizată.De fapt, în fața casei au fost postate mai multe mesaje, în limba engleză, dedicate cântăreței.

”Te iubesc, femeie drăguță!”, ”Vin după tine, iubirea mea” sau ”Sunt gata să mă căsătoresc cu tine chiar acum și te sustin”, au fost mesajele care au apărut în fața casei artistei.

Altfel, zvonurile continuă să se răspândească despre următoarele mișcări ale Shakirei cu Piqué. Deși artistul columbian intenționează să se stabilească la Miami, fotbalistul și-a petrecut câteva zile libere la Stockholm, înainte de a începe presezonul cu Barcelona peste două săptămâni.

Pique a fost în Suedia, unde a fost invitat de CEO-ul Spotify, noul sponsor al Barcelonei.

Citește și