Primul interviu acordat de Amber Heard, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Nu-mi poți spune că a fost corect”

 Primul interviu acordat de Amber Heard, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Nu-mi poți spune că a fost corect”

Amber Heard a acordat primul interviu filmat, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Aceasta a vorbit  despre juriul implicat în caz, spunând că nu îi învinovățește pentru verdict. „Nu-i învinovățesc, chiar înțeleg. Este un personaj îndrăgit și oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic”, spune Amber.

Amber Heard a vorbit, printre altele, despre cum a fost influențat procesul de social media.

„Nu-mi pasă ce cred alții despre mine sau cum vrei să judeci ce s-a întâmplat în intimitatea din casa mea în timpul căsniciei, în spatele ușilor închise. Nu mă gândesc că oamenii de rând ar trebui să știe lucrurile astea așa că nu o iau personal”, a spus Amber Heard.

„Însă, chiar și cineva care este sigur că merit toată această ură, chiar dacă crezi că mint, tot nu te poți uita în ochii mei și să-mi spui că pe social media a existat o reprezentare corectă. Nu îmi poți spune că tu crezi că a fost corect”, a mai spus actrița.

Aceasta a vorbit și despre juriul implicat în caz, spunând că nu îi învinovățește pentru verdict.

„Nu-i învinovățesc, chiar înțeleg. Este un personaj îndrăgit și oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic”, a spus aceasta.

Amber Heard nu poate plăti „cu siguranţă” mai mult de 10 milioane de dolari despăgubiri fostului soţ Johnny Depp pentru că l-a defăimat în presă, potrivit verdictului dat miercuri de juraţii americani, a declarat joi avocatul actriţei.

Johnny Depp a câştigat acest proces ultra mediatizat, chiar dacă juraţii au concluzionat că cele două vedete s-au defăimat reciproc.

Întrebată de postul NBC dacă clienta sa poate plăti 10,4 milioane de dolari despăgubiri, Elaine Bredehoft a răspuns: „Oh, cu siguranţă nu”. Avocata, care consideră că Amber Heard a fost „demonizată” de echipa juridică a actorului din „Piraţii din Caraibe”, a precizat că se bazează pe decizia de la apel. „Există o cantitate enormă de dovezi care au fost anulate în acest caz!, a adăugat ea.

Dacă Amber Heard nu va putea plăti suma decisă de juraţi, ar avea la dispoziţie mai multe opţiuni: potrivit unui specialist intervievat de CBS, ar putea face recurs, banii i-ar putea fi deduşi din comisioanele viitoare, ar putea declara falimentul personal sau Johnny Depp să renunţe la daune.

Sursa: stirileprotv.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și