Prințesa Charlotte calcă pe urmele străbunicii sale Elisabeta a II-a. Pasiunea care le unește

 Prințesa Charlotte calcă pe urmele străbunicii sale Elisabeta a II-a. Pasiunea care le unește

Regina Elisabeta a II-a este o împătimită a echitației și a iubit dintotdeauna caii, iar acum strănepoata ei, micuța prințesă Charlotte, a făcut o adevărată pasiune pentru sportul preferat al Majestății Sale, scrie SHOK.md cu referire la click.ro.

Este bine cunoscut faptul că, din copilărie, Regina Elisabeta a II-a a iubit călăria, iar Majestatea Sa a fost fotografiată adesea de-a lungul anilor practicând cu entuziasm echitația.

Regina Marii Britanii și-a urmat pasiunea până recent, când probleme de sănătate au copleșit-o. Toată viața Regina Elisabeta a iubit caii, iar acum strănepoata ei, Prințesa Charlotte, îi calcă pe urme, după ce a a făcut un hobby din călărie.

Micuța Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, a început să ia de ceva vreme lecții de echitație alături de frații ei, Prințul George și Prințul Louis.

Cei trei copiii ai prințului William au învățat foarte repede ceea ce este esențial în călărie și se antrenează adesea pe ponei, însă cea mai pasionată de echitație este micuța prințesă Charlotte, notează Daily Mirror.

O sursă de la Palatul Buckingham a dezvăluit că Charlotte început să-și perfecționeze abilitățile în ceea ce privește călăria în timpul carantinei de anul trecut.

Prințul William a declarat că este „încântat” că micuța Charlotte a preluat acest hobby, după ce chiar el însuși a învățat să călărească în copilărie.

Regina este de mult cunoscută pentru dragostea ei pentru cai și a luat prima lecție de echitație la vârsta de trei ani.

Elisabeta a II-a a selectat opt ​​cai speciali pe care ea și familia regală i-au crescut și i-au antrenat de-a lungul anilor, ca într-un final să devina cei mai frumoși și mai buni cai de curse din Marea Britanie.

image

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și