Prințul Charles a fost testat pozitiv cu Covid-19 pentru a doua oară

 Prințul Charles a fost testat pozitiv cu Covid-19 pentru a doua oară
0Shares

Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru Covid-19 și acum se află în autoizolare, a anunțat Clarence House. Este a doua oară când fiul reginei Elisabeta a II-a este infectat cu coronavirus, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

„În această dimineață, Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și acum se autoizolează. Alteța Sa Regală este profund dezamăgită că nu va putea participa la evenimentele de astăzi din Winchester și va încerca să își reprogrameze vizita cât mai curând posibil”, arată un tweet.

Anunţul vine la doar câteva zile după ce regina Elisabeta a II-a şi-a sărbătorit într-un cadru privat împlinirea a 70 de ani de domnie. Cu această ocazie, regina şi-a exprimat “dorinţa sinceră” ca după moartea sa, nora sa Camilla, soţia Prinţului Charles, să devină regină-consoartă.

Miercuri seara, Charles s-a întâlnit cu zeci de persoane şi a fost însoţit de Camilla la o recepţie organizată la British Museum pentru celebrarea activităţii British Asian Trust.

Moștenitorul tronului britanic a mai fost diagnosticat cu Covid-19 la începutul pandemiei, în martie 2020.

0Shares