(FOTO) Prințul Louis cel fără astâmpăr a furat din nou spectacolul la parada finală de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

 (FOTO) Prințul Louis cel fără astâmpăr a furat din nou spectacolul la parada finală de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Poate că Marea Britanie a sărbătorit Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, dar strănepotul ei, prințul Louis, a furat din nou spectacolul și în ultima zi a celebrărilor, care s-au încheiat cu o paradă populară plină de culoare și cu apariția-surpriză a suveranei în balconul Palatului Buckingham. Fiul în vârstă de 4 ani al prințului William și al ducesei de Cambridge a făcut propriul show în loja regală în timpul paradei de duminică, după ce joi, în prima zi a Jubileului, a amuzat publicul cu tot felul de grimase expuse chiar de la înălțimea balconului Palatului Buckingham. Unii l-au comparat cu Macaulay Culkin în „Singur acasă”, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Louis a stat la parada de duminică în loja regală lângă mama sa, alături de frații săi mai mari: prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și prințul George, în vârstă de 8 ani. În lojă s-au mai aflat tatăl său, prințul William, și bunicii, prințul Charles și Camilla, ducesă de Cornwall.

The Queens Platinum Jubilee Pageant

Micuțul a fost fără astâmpăr: s-a bucurat, a râs, s-a plictisit, și-a supt degetul, s-a mirat, și-a pus mâinile la ochi, a căscat, a făcut gesturi de rocker, a aplaudat, s-a strâmbat la mama sa, s-a alintat, s-a fâțâit, s-a suit în picioare pe scaun, a mers când în brațe la tată, când în brațe la bunic. Pe scurt, s-a comportat ca mulți alți copii de vârsta lui. În contrast cu el, frații săi mai mari au fost mult mai rezervați și mai cuminți, dar el a pus serios la încercare răbdarea ducesei Kate.

The Queens Platinum Jubilee Pageant

The Queens Platinum Jubilee Pageant

regina elisabeta, kate middleton, printul william, louis, george si printesa charlotte la balconul palatului buckingham

colaj de imagini cu regina elisabeta, kate middleton si printul louis la jubiletul de platina

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și