Raluca Pastramă a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru fetița sa. Primele imagini cu burtica de gravidă

 Raluca Pastramă a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru fetița sa. Primele imagini cu burtica de gravidă

Fosta soție a lui Pepe va deveni în curând mamă pentru a treia oară. Recent, Raluca Pastramă și-a etalat burtica de gravidă pe rețelele de socializare. Mai mult, aceasta a dezvăluit și numele copilului.

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă nu a mai apărut deloc în lumina reflectoarelor, nici interviuri nu a mai oferit. Și-a îndreptat întreaga atenție către viața personală. S-a implicat și într-o nouă relație de dragoste, Raluca se iubește de ceva vreme cu Ibrahim, care a și cerut-o în căsătorie, scrie presa română.

Anul acesta vor deveni și părinții unei fetițe, Raluca Pastramă e în luna a șaptea de sarcină. Recent, a organizat o petrecere în cinstea bebelușului căruia i-au ales și numele: Mariam. Îmbrăcată într-o rochie neagră înflorată, Raluca își etalează mândră burta de gravidă. Alături de ea are mai multe prietene, dar și pe fiicele ei din căsnicia cu Pepe.

raluca-pastrama-insarcinata-cu-fetita-1

raluca-pastrama-insarcinata-cu-fetita-3

Raluca Pastramă a confirmat sarcina în luna martie „Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, au fost cuvintele Ralucăi Pastramă, pentru Cancan.ro.

Cine e Ibrahim, iubitul Ralucăi Pastramă

De aproximativ un an, Raluca Pastramă se iubește cu Ibrahim. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani, de origine arabă. El se află de mai mulți ani în România și are mai multe afaceri pe teritoriul țării noastre, scris click.ro. Bărbatul nu face parte din lumea mondenă. Se știe că e foarte îndrăgostit de Raluca, după cum a dezvăluit el într-o postare pe Instagram. „Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și mai fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea”.

Cei doi s-au afișat foarte rar împreună, doar pe Instagram au postat câteva imagini, însă Raluca i-a ascuns chipul partenerului.

raluca-pastrama-insarcinata-cu-fetita-2