Raluka a stârnit o mulțime de comentarii pe Instagram cu pozele în costum de baie. Andreea Bănică, impresionată: „Corpul ăla perfect!”

 Raluka a stârnit o mulțime de comentarii pe Instagram cu pozele în costum de baie. Andreea Bănică, impresionată: „Corpul ăla perfect!”

Și-a umplut bagajul cu costume de baie și a plecat la căldură, în Mexic! Este vorba de Raluka, solista care poate fi declarată posesoarea corpului perfect. Artista i-a lăsat cu gura căscată pe fanii care au văzut-o în toată splendoarea pe plaja din Tulum. Nici Andreea Bănică nu a rămas imună la farmecele colegei de breaslă și a ținut să-i transmită un mesaj, scrie SHOK.md cu referire la profm.

A avut mereu o constituție atletică, dar mersul la sală a transformat-o într-un adevărat fotomodel. Raluka ar putea cu ușurință să urce pe podiumurile de modă având în vedere că are un corp armonios, lucrat, fără urme de celulită.

„Vederi din paradis”, a scris Raluka în dreptul imaginilor în care apare într-un costum de baie verde, pe nisipul din Mexic. După aceste prime poze, au venit altele, de data aceasta într-o altă ținută de plajă. Pozele în costum de baie negru au făcut-o și pe Andreea Bănică să o admire: „Corpul ăla perfect! Îmbracă-te!!!”

Și fanii artistei i-au trimis o mulțime de mesaje laudative: „Și soarele se bucură când te vede”; „Mi-ai amintit de filmul Laguna Albastră. Superbă”; „Cea mai atre din România la ora actuală”; „Felicitări pentru munca depusă! Arăți bestial”.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și