Raluka a uimit din nou cu silueta sa de invidiat: „Cam așa arată perfecțiunea la o femeie”

 Raluka a uimit din nou cu silueta sa de invidiat: „Cam așa arată perfecțiunea la o femeie”

Raluka reușește să uimească cu fiecare apariție pe contul său de Instagram, fiind înzestrată cu un corp de invidiat. Cântăreața nu ratează niciun moment pentru a-și scoate în evidență atuurile, purtând cele mai îndrăznețe ținute, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Recent, artista în vârstă de 32 de ani s-a fotografiat într-o ipostază senzuală în timp ce se bucura de o plimbare cu barca. Îmbrăcată într-un compleu format dintr-o cămașă scurtă și foarte decoltată, cu imprimeu de leopard, și o pereche de pantaloni scurți asortați, Raluka a atras toate privirile în acest weekend, reușind să-și uimească fani de pe rețelele de socializare. Cântăreața și-a completat ținuta cu o pereche de sandale cu toc crem, care i-au pus picioarele lungi și tonifiate în evidență, și un set de bijuterii finuțe.

Raluka a purtat un machiaj natural, lăsându-și pielea bronzată să strălucească, în timp ce admira valurile mării la bordul unui iaht de lux.

Postarea artistei a strâns mii de aprecieri, iar fanii s-au grăbit să o complimenteze în secțiunea de comentarii. „Prea frumoasă”/ „Minunată ca de obicei”/ „Superbă”/ „Ce picioare!”/ „Ești o femeie uimitoare”/ „Cam așa arată perfecțiunea la o femeie”, sunt doar câteva din comentariile pe care urmăritorii le-au lăsat la fotografia acesteia.

Raluka este solista care poate fi declarată posesoarea corpului perfect. Cu toate acestea, cântăreața nu face nimic special pentru a arăta atât de bine.

„Nu știu ce sunt alea calorii, nu m-am interesat niciodată în viața mea câte calorii are un anumit aliment sau câte calorii dau jos când merg la sală. Sunt atentă să alerg destul de mult și să fac acele exerciții care îmi dau energie. Întotdeauna am avut un corp atletic, cu picioare definite, spate lat și puțină (sau mai multă) burtică. Nu mi-a plăcut niciodată faptul că am spatele atât de lat, în schimb compensează picioarele și fesierii, care sunt definite/definiți. Ăsta e un lucru pe care l-am simțit în adolescență și, din când în când, și acum. Nu e o frustrare, dar nu pot să spun că că sar în sus de bucurie că am spatele lat”, povestea Raluka, în urmă cu ceva timp, pentru revista Viva.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și