Raluka, spectaculoasă și sub apă. Cântăreața, jucăușă în costum de baie în Mexic: „Frumoasa sirenă”

 Raluka, spectaculoasă și sub apă. Cântăreața, jucăușă în costum de baie în Mexic: „Frumoasa sirenă”

La începutul lui ianuarie, Raluka a bifat o escapadă de vis în Mexic. I-au plăcut atât de mult plaja și atmosfera, încât în aprilie a decis să se întoarcă în Tulum. Pe cât de mult a profitat ea de vremea bună și de zilele cu soare, pe atât de mult s-au bucurat fanii care o urmăresc pe Instagram și au văzut-o pe preferata lor în ipostaze care mai de care mai incitante, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Conștientă de faptul că are un corp fără cusur, solista a făcut un adevărat spectacol în costum de baie. Nu numai pe nisipul fin și fierbinte, ci și sub apă, unde a reușit să surprindă câteva instantanee inedite.


Înaltă, zveltă, cu forme bine conturate, Raluka este o adevărată apariție, iar în costum de baie poate concura cu modelele profesioniste. Ținutele de plajă au fost majoritare în bagajul de vacanță, așa că am putut-o vedea pe posesoarea siluetei perfecte din showbiz în modele și culori diverse.

Apariția ei sub apă fost una îndelung comentată și apreciată, în rubrica de comentarii regăsindu-se o mulțime de laude: „Frumoasa sirenă”; „Intri să vezi ce a mai postat Raluka și te apucă oftatul”; „OMG, ești incredibilă”.

„Nu știu ce sunt alea calorii, nu m-am interesat niciodată în viața mea câte calorii are un anumit aliment sau câte calorii dau jos când merg la sală. Sunt atentă să alerg destul de mult și să fac acele exerciții care îmi dau energie. Întotdeauna am avut un corp atletic, cu picioare definite, spate lat și puțină (sau mai multă) burtică. Nu mi-a plăcut niciodată faptul că am spatele atât de lat, în schimb compensează picioarele și fesierii, care sunt definite/definiți. Ăsta e un lucru pe care l-am simțit în adolescență și, din când în când, și acum. Nu e o frustrare, dar nu pot să spun că că sar în sus de bucurie că am spatele lat”, povestea Raluka, în urmă cu ceva timp, pentru revista Viva.

Solista a recunoscut și că în urmă cu aproape 10 ani și-a mărit sânii cu implanturi cu silicon.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și