Răspunsul surprinzător al lui Brad Pitt când a fost întrebat de ce s-a îmbrăcat în fustă pe covorul roșu din Berlin

 Răspunsul surprinzător al lui Brad Pitt când a fost întrebat de ce s-a îmbrăcat în fustă pe covorul roșu din Berlin

Brad Pitt este foarte ocupat în această perioadă cu promovarea celui mai nou film al său, „Bullet Train”. Zilele trecute, acesta a uimit cu vestimentația aleasă pentru a apărea pe covorul roșu la Berlin. Actorul de 58 de ani s-a îmbrăcat într-o fustă maro, o jachetă asortată și o cămașă roz, scrie SHOK.md, cu referire la presă străină.

Ținuta atipică a lui Brad Pitt a devenit subiect de discuție pentru presă și pentru fani. Întrebat de ce a ales să poarte fustă, starul a dat un răspuns surprinzător și simplu: „Briza. Briza”, semn că cele peste 30 de grade din Berlin l-au pus în încurcătură și a vrut să se simtă confortabil.

Unii dintre internauți au fost încântați de curajul lui Pitt, în timp ce alții l-au acuzat că vrea să se asemene cu tinerele vedete masculine, care arată îndrăzneală în vestimentație, precum Harry Styles, scrie Page Six.

Apariția publică a lui Pitt poate fi încadrată în topul celor mai inedite ținute pe care le-a purtat vreodată. Într-o fustă până la genunchi, o jachetă maro și o cămașă roz, acesta a părut complet diferit față de momentele în care este perfect tuns și îmbrăcat într-un costum făcut pe comandă, așa cum se întâmplă, de exemplu, la premiile Oscar. A completat cu bocanci masivi, lanțuri la gât și ochelari de soare la ochi. Și-a arătat și tatuajele de pe picioare și a fost parcă desprins din peisajul eclectic al tinerilor din Berlin.

Nu e prima dată când Brad împrumută din garderoba tipic feminină. În 1999, pe coperta revistei Rolling Stone și în pictorialul din interiorul publicației, acesta a fost fotografiat în rochii.

 

Citește și