Răsturnare de situație. Liam Payne s-ar fi întors în brațele fostei sale partenere Danielle. Cei doi au fost împreună doi ani

 Răsturnare de situație. Liam Payne s-ar fi întors în brațele fostei sale partenere Danielle. Cei doi au fost împreună doi ani

Liam Payne, solistul de la ”One Direction” în vârstă de 28 de ani, este din nou în centrul atenției, întrucât se pare că s-ar fi împăcat cu fosta lui parteneră Danielle Peazer, la nouă ani de la separare, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Liam Payne, în vârstă de 28 de ani, a fost fotografiat în timp ce pleca de la hotelul Nobu din Londra, la 3 dimineața. Acesta nu era singur, însă, ci însoțit de fosta dansatoare de la X Factor, Danielle Peazer, în vârstă de 35 de ani.

Potrivit Daily Mail, imaginile surprinse de fotografi au dat naștere unor speculații conform cărora cei doi ar putea fi din nou împreună, întrucât aceștia s-au așezat împreună pe bancheta din spate a mașinii.

”Liam a avut mereu sentimente pentru Danielle și a fost dezamăgit că s-au despărțit. Și-au încheiat relația în condiții bune și se bucură să petreacă timp împreună, inclusiv duminică seară.”, a declarat o sursă apropiată celor doi, potrivit sursei citate.

 

Aceste imagini vin la doar trei săptămâni după ce Liam Payne a fost văzut ținându-se de mână cu modelul Aliana Mawla, în vârstă de 24 de ani, pe Aeroportul Heathrow din Londra, aceasta confirmând sfârșitul logodnei sale cu Maya Henry, în vârstă de 21 de ani. Liam și Danielle au fost împreună doi ani, însă s-au despărțit în 2012, cu puțin timp înainte ca artistul să se cupleze cu Cheryl, cea care i-a dăruit un băiețel ce poartă numele Bear.

În cadrul unui interviu din 2012, artistul recunoștea că a fost ”devastat” de separarea de Danielle.

”Sunt devastat de despărțirea de Danielle. Am petrecut momente memorabile împreună, însă, din nefericire, uneori lucrurile nu funcționează așa cum ne dorim.”, spunea el.

De asemenea, în 2016, după ce Liam și-a confirmat relația cu Cheryl, Danielle a declarat că a știut întotdeauna că fostul ei partener este atras de femeile mai în vârstă.

Maria Palade

https://shok.md/