Războiul i-a „ucis” inspirația! Serghei Lazarev: În jurul nostru e atâta negativitate, furie și ură

 Războiul i-a „ucis” inspirația! Serghei Lazarev: În jurul nostru e atâta negativitate, furie și ură

Serghei Lazarev a anunțat recent, că a luat o pauză de la muzică. Artistul a declarat că e foarte „greu să ai inspirație, când în jurul e atâta negativitate, furie și ură”. Totodată, acesta a menționat că atât el, cât și alți interpreți din Rusia sunt nedumeriți, întrucât foarte multe case de discuri pleacă din țară și „nu este clar cum vor filma clipuri noi și pe ce platformă să le promoveze”, a mai spus acesta, potrivit presei ruse.

Sunt ușor stupefiat ( și nu doar eu) pentru că nu este clar cum să filmezi clipuri noi și pe ce platformă să le promovezi. Mai multe case de discuri pleacă din Rusia. Multe platforme digitale, cu care puteam să-mi monetizez munca sunt închise.

Atâta timp am luptat pentru legalizarea pieței muzicale și abia acum am ajuns la relații civilizate în domeniul muzicii, iar acum, din nou totul este de neînțeles. Deocamdată, toți încercăm să ne obișnuim cu noua realitate. Așa că am oprit temporar lucrările la noul meu album și aștept, ca să văad ce se va întâmpla în continuare. Același lucru este valabil și pentru clipuri”, a explicat interpretul în vârstă de 39 de ani.

În ultima perioadă, artistul nu prea este activ în spațiul public. Acesta a menționat că nu are nici o dorință să acceseze rețelele de socializare.

„Îmi este foarte greu să mă inspir într-o perioadă atât de tulbure, când există atâta negativitate, furie și ură în jur. Este foarte greu să reziști. În astfel de momente, vrei să te închizi și să nu lași pe nimeni să intre în lumea ta”.

 

Citește și