Reacția Andrei când fiul ei a întrebat-o despre prezervative: „Nu ar trebui să existe tabu-uri”

 Reacția Andrei când fiul ei a întrebat-o despre prezervative: „Nu ar trebui să existe tabu-uri”

Andra și Cătălin Măruță au doi copii adorabili și foarte carismatici. Ca orice părinte, cei doi au fost puși de mai multe ori în dificultate. Artista a dezvăluit cum a reacționat atunci când băiatul ei întrebat-o despre prezervative, scrie SHOK.md.

Artista și soțul ei au avut parte de un moment incomod. Prezentatorul TV a povestit, recent, într-un podcast că David i-a întrebat, la un moment dat, pe el și pe Andra despre prezervative. Artista a reacționat foarte matur și a mărturisit că nu trebuie să existe situații jenante sau tabu-uri între părinți și copii.

Cătălin a povestit recent într-un podcast că David ne-a întrebat despre prezervativ la un moment dat, de exemplu. I-am explicat ce este și asta a fost. Cred că nu ar trebui să existe tabuuri între părinți și copii”, a spus Andra pentru libertateapentrufemei.

Aceasta a mai adăugat: „Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente. Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi”.

Andra și Cătălin Măruță au coronavirus: Primele declarații din izolare

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. În data de 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil. Pe 23 iulie 2015, interpreta a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță pe numele Eva Maria Ioana.