Reacția internauților după ce Emilian Crețu s-a vaccinat :„ Așa te lauzi parcă ai rămas gravid”

 Reacția internauților după ce Emilian Crețu s-a vaccinat :„ Așa te lauzi parcă ai rămas gravid”

Emilian Crețu s-a imunizat astăzi împotriva Covid-19. Anunțul a fost făcut de actor pe rețelele de socializare, unde acesta susține că vaccinul înseamnă responsabilitate, curaj și siguranța și îndeamnă oamenii să facă același lucru. Unii internauți nu au înțeles gestul bloggerului și au început să-l critice în comentarii: „Așa te lauzi parcă ai ramas gravid”, scrie SHOK.md.

„Ce să vă zic… De azi fac parte din grupul de oameni vaccinați. Asta înseamnă responsabilitate, curaj și siguranța”, a menționat actorul.

Acesta a mai adăugat că este foarte bucuros că s-a vaccinat: „Este un lucru extrem de important și susțin vaccinarea, în primul rând pentru a mă proteja pe mine și în al doilea rând pentru a putea călători. Știu că societatea este divizată în două categorii, oamenii care nu cred categoric și cei care susțin. Îndemnul meu este să o faceți și voi.

 Gestul actorului de a se vaccina, însă, a generat un adevărat val de critici din partea internauților.

„Dute de aici ! Așa te lauzi parcă ai rămas gravid și ai născut un copil. Care dorește să facă acest sier genic să-l facă, dar nu vă mai dați aerul și mai puneți pe Facebook/De când vaccinarea a devenit un act de curaj ? Adică doar cei vaccinați sunt responsabili ??? Mare fapta eroica ai mai făcut/ Dar filmulețul care ai făcut cu baba în beci unde se ascunde de vacin, cum rămâne? Ai schimbat părerea ca și politicienii?/ Pentru câți bani te-ai vîndut să faci reclamă?? Tu nu ai frică de Dumnezeu, vai de sufletul tău”, așa au reacționat unii internauți, după ce actorul a anunțat public că s-a imunizat.

Citește și