Reacția lui Florin Salam, după ce presa din România a anunţat că manelistul a murit din cauza drogurilor

 Reacția lui Florin Salam, după ce presa din România a anunţat că manelistul a murit din cauza drogurilor

 Florin Salam a venit cu o reacție, după ce recent presa din România a anunțat că manelistul ar fi murit. Artistul a precizat că se află la spital, după ce s-a infectat cu Covid. „Fac acest filmuleț pentru familia mea, pentru rudele mele din provincie, pentru că nu am neamuri doar la noi în București. Iar cu zvonurile care circulă în presă, la televizor, la știri, nici nu știu cum să vă spun. Știți foarte bine că de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o, dar cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă”, a menționat, într-un live.

„Ce pot să vă spun, pentru că nu-mi găsesc cuvintele, am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă, pentru că nu știu de sănătatea mea. Acum 3-4 zile am cântat într-un loc, de asta vreau să anunț și toți colegii și pe poată lumea, să luați în serios cât de cât problema asta cu Covid-ul, noi facem caterincă și toate alea…

Ferească Dumnezeu pe toată lumea, mai ales în meseria asta, că stăm numai între oameni. Să trec la subiect. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, mă refer la copiii mei, la familia mea. Le spun să stea liniștiți, pentru că în 2-3 zile ajung acasă, trebuia și astăzi, dar au zis medicii să mă pun pe picioare, ca să pot să ies cum trebuie, în formă.

Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, mi-a fost puțin rău, dar asta e situația, trecem peste. Nu-mi vine să cred, oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze la cei care ați stat cu grijă după ce ați văzut știrea asta. Încă o dată, îmi anunț familia că sunt ok, într-o zi, două o să cum trebuie, o să revin și la cântări.

Vă rog frumos să stați liniștiți, îmi iubesc familia, îmi iubesc prietenii. Oricine poate să pățească o situație ca asta, dar nu trebuie ca alții să-l bage mai rău în starea asta, ci să-l ajute. Vă pup și vă iubesc, stați liniștiți, vă pupă al vostru Florin Salam.”, a spus Florin Salam, din spital, pe Facebook.

Fiica artistului a venit și ea cu un comentariu: „Cel care a scris acel material de la ProTv eşti un nimic. Cum poţi să scrii şi să duci lumea în eroare şi să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îţi dai demisia”, a transmis Betty Salam, pe reţelele sociale.

Protv a anunțat sâmbătă că Florin Salam s-a stins din viață. La scurt timp știrea a fost ștearsă și venit cu scuze publice

„Ne cerem scuze în primul rând lui Florin Salam, familiei sale și cititorilor noștri”.