Rebel Wilson e într-o relație cu o „prințesă”: Actrița s-a afișat cu iubita

 Rebel Wilson e într-o relație cu o „prințesă”: Actrița s-a afișat cu iubita

Rebel Wilson în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că este într-o relație cu o femeie. Despre aceasta a anunțat, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat și o imagine cu iubita sa. „Credeam că sunt în căutarea unui prinț, dar, de fapt, eu aveam nevoie de o prințesă”, a menționat Wilson.

Totodată, actrița a adăugat: „Iubirea e iubire”.

Potrivit presei strănine, partenera actriței este Ramona Agruma, influencer pe rețelele de socializare.

rebel-wilson-si-iubita

Cu zâmbetul pe buze, amândouă au confirmat faptul că sunt gay. Daily Mail scrie că acesta nu e prima lor apariție publică împreună, în urmă cu trei luni, Rebel Wilson și Ramona Agruma au mers împreună la petrecerea Vanity Fair, după decernarea premiilor Oscar. Pe atunci, nu se știa că cele două formează un cuplu.
Rebel Wilson e într-o relație cu o femeie. Actrița s-a afișat cu iubita: „Credeam că sunt în căutarea unui prinț, dar, de fapt, eu aveam nevoie de o prințesă”

Recent, Rebel Wilson a anunțat într-un podcast că a început o relație de iubire și că este fericită. Nu a povestit că se iubește cu o femeie, ci cum și-a întâlnit iubirea: „A fost aranjat de un prieten. Ne știa pe amândoi de aproximativ cinci ani și a crezut că ne-am potrivi și așa a fost”.

În trecut, actrița Rebel Wilson a avut o relație Jacob Busch, dar s-au despărțit în februarie 2021.

Citește și