Record de asistenţă la concertul lui Maluma de la Madrid. A doborât performanța celor de la Metallica din 2018

 Record de asistenţă la concertul lui Maluma de la Madrid. A doborât performanța celor de la Metallica din 2018

Maluma a avut un record de asistenţă la concertul său de marţi seară din sala WiZink Center de la Madrid, una dintre cele mai mari arene din capitala spaniolă, la care au participat peste 17.400 de spectatori, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreţul columbian a doborât astfel recordul de asistenţă deţinut până acum de trupa americană Metallica, care a reuşit să reunească 17.267 de spectatori la concertul susţinut în acelaşi complex în data de 3 februarie 2018, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Concertul lui Maluma face parte din turneul „Papi Juancho Europe Tour”, susţinut în format de 360 de grade în care scena este plasată în mijlocul arenei, ceea ce face posibilă creşterea numărului de locuri cu bună vizibilitate.

La spectacolul său din Madrid, Maluma a beneficiat de prezenţa surpriză a cântăreţului columbian Feid, împreună cu care a interpretat cântecul său de succes „Mojando asientos”, al cărui videoclip a fost vizionat de aproape 6 milioane de utilizatori în doar două săptămâni.

Maluma breaks all-time attendance record at WiZink Center with 17,400 attendees

Cântăreţul columbian va susţine un alt concert în sala madrilenă pe 8 iulie, alături de alte date de concert în Spania: 7 iulie la Valencia, 17 iulie la Palma de Mallorca şi 20 iulie la Marbella.

Vineri 8 aprilie, Maluma este aşteptat la Bucureşti unde va susţine un concert la RomExpo.

După pauza impusă de pandemie, cântăreţul a revenit pe scenă în 2021, iar repertoriul acestui turneu este dedicat celor mai recente albume ale sale, „Papi Juancho” (2020) şi ‘#7DJ’ (2021), care includ hituri precum „Hawai”, „Sobrio” sau „Parce”, înregistrat împreună cu Justin Quiles.

Câştigător al unui Europe Music Award pentru cel mai bun artist latino la ultima ediţie a acestor premii MTV, Maluma (Medellín, 1994) şi-a început cariera cu discul „Magia” (2012), căruia i-au urmat alte cinci albume care l-au ridicat la rangul de unul dintre interpreţii cei mai de succes ai muzicii actuale.

Maria Palade

https://shok.md/