Record Guiness: O fetiță de 7 ani, cea mai tânără cântăreață de operă din lume

 Record Guiness: O fetiță de 7 ani, cea mai tânără cântăreață de operă din lume

O fetiţă de 7 ani din Statele Unite a fost desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume. Reprezentanţii Guinness World Records au declarat că Victory Brinker a obţinut acest record după ce a participat la opt spectacole cu interpreţi profesionişti în cadrul show-ului „Lights and Legends”, pe scena teatrului public din Pittsburgh, în 2019. Recunoașterea vine așadar mai târziu, scrie SHOK.md cu referire la observator.

Artista din Latrobe, Pennsylvania, în prezent în vârstă de 10 ani, continuă să uimească. Așa a făcut și pe 6 iulie 2021, când a devenit prima interpretă din cadrul America’s Got Talent care a primit un Golden Buzzer de la toţi cei patru juraţi.

„Am vorbit foarte devreme şi am început să cânt la vârsta de 2 ani. Între 2 şi 3 ani, memoram CD-uri întregi cu melodii. Cântam mereu”, a spus Victory pentru Guinness.

Fetiţa a afirmat că a devenit interesată de operă cu puţin timp înainte de a împlini 6 ani, pasiunea pentru această formă de artă fiind cultivată de către mama ei.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și