Recunoști actorii? Unul e printre cei mai iubiți, iar celălalt a murit într-o tragedie cumplită

 Recunoști actorii? Unul e printre cei mai iubiți, iar celălalt a murit într-o tragedie cumplită

Cei doi frați din imagine nu sunt nimeni altcineva decât frații Phoenix, Joaquin și regretatul său frate River, scrie click.ro. Cum a murit River Phoenix vedeți mai jos.

Joaquin Phoenix este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, iar rolul din Joker i-a adus și mai multă admirație din partea fanilor. Pelicula din 2019 i-a adus un premiu Oscar actorului, care de-a lungul timpului a fost premiat cu o mulțime de distincții ce i-au crescut prestigiul în lumea actoriei.

Acesta a primit marele trofeu după ce l-a interpretat pe Joker cel mai notoriu răufăcător din DC, reușind astfel să adauge o parte importantă la moștenirea filmelor cu celeberul personaj. Acum, această moștenire va continua să crească cu o continuare – Joker: Folie a Deux.

Aceasta este continuarea poveștii din 2019, pe care regizorul Todd Phillips a adus-o pe ecran și va permite publicului să se bucure din nou de personajul pe care a ajuns să-l iubească (și să-l disprețuiască) atât de mult. Sunt totuși, puține informații cu privire la noua continuare, însă ceea ce se știe sigur este faptul că Harley Quinn, interpretată în mod inedit de Lady Gaga, va juca un rol semnificativ în film și o parte din filmări au loc în Arkham Asylum.

colaj joaquin phoenix lady gaga jpg

Cum a murit River Phoenix, fratele lui Joaquin Phoenix

Poate de un destin asemănător ar fi avut parte și River Phoenix, regretatul său frate dacă nu ar fi avut parte de un sfârșit greu ce ar fi putut fi evitat. River Phoenix a murit în fața clubului de noapte The Viper Room, pe 31 octombrie 1993, moment ce a devenit parte din istoria tragică a Hollywood-ului cu tinere talente ce au avut parte de morți premature.

Deși filmografia sa a fost relativ modestă, Phoenix a fost deseori lăudat pentru talentul său și pentru modul în care a redat personajele acelei generații. Avea doar 23 de ani în momentul morții, și chiar și până azi mai marii Hollywood-ului consideră că artistul ar fi avut în fața o carieră strălucitoare.

Cauza morții lui Phoenix a fost, de asemenea, un șoc: o supradoză de droguri cauzată de un amestec de cocaină și heroină. Phoenix nu era cunoscut, nici în public, nici în privat, ca un mare consumator de droguri.

Cu toate acestea, în zilele de dinaintea morții sale, Phoenix se consumase diverse substanțe alături de fostul chitarist al Red Hot Chili Peppers de atunci, John Frusciante. Phoenix înregistrase, de asemenea, muzică cu Frusciante, fiind prezent pe două piese ce au fost incluse mai târziu pe cel de-al doilea album solo al lui Frusciante, Smile from the Streets You Hold.

River Phoenix a murit în urma unei supradoze de heroină

După câteva zile în care a stat în această stare teribilă, fiind lipsit și de somn, Phoenix a fost anunțat despre un concert care avea loc la The Viper Room susținut de către o trupă cu care Frusciante cânta ocazional numită P. Phoenix a sosit la The Viper Room, un club de noapte din Hollywood deținut parțial de Johnny Depp, împreună cu prietena sa Samantha Mathis, fratele său Joaquin și sora sa Rain.

Phoenix urma să cânte cu trupa P. Din trupă făceau parte prietenii lui Phoenix, Flea și John Frusciante de la Red Hot Chili Peppers, Gibby Haynes de la Butthole Surfers, Al Jourgensen de la Ministry și Depp. Phoenix îl avertizaze în acea seară pe Bob Forrest că nu se simțea prea bine, crezând că a făcut o supradoză.

Ulterior afirmase că se simte mai bine, dar la doar câteva momente după aceea, Phoenix a intrat în convulsii în fața clubului, găsindu-și astfel sfârșitul în urma unui stop cardiac și asistolic. Iubita sa de atunci a rupt abia recent tăcerea cu privire la acea seară într-un interviu pentru The Guardian:

„Ştiam că era drogat în seara aceea, însă doza fatală a fost luată în Viper Room. Eram suspicioasă referitor la ce se întâmpla acolo, dar am fost de acord să rămânem pentru că el voia asta. M-am dus la baie şi când m-am întros el era dat afară din club pentru că avusese o dispută cu cineva. Când am mers după el, l-am văzut căzut în mijlocul drumului, având convulsii. Joaquin a sunat la 112, dar până a ajuns el era deja mort. Asta a fost tot”, a povestit Mathis.

Duminica Lilia

https://shok.md/