Regina Danemarcei va fi designer de platou pentru un nou film fantasy

 Regina Danemarcei va fi designer de platou pentru un nou film fantasy
0Shares

Regina Margareta a II-a a Danemarcei va colabora cu Netflix. Suverana va fi designer de platou pentru un nou film fantasy pe care îl pregătește rețeaua.Suverana va fi designer de platou pentru un nou film fantasy pe care îl pregătește rețeaua. Producția va fi o afacere daneză până la capăt, pentru că regizorul este tot din această țară, scrie SHOK.md cu referire la The Guardian.

Cunoscută pentru abilitățile ei artistice, desenele reginei Margareta a II-a au fost folosite în anii 1970 pentru ediția locală a trilogiei „Stăpânul Inelelor”. De asemenea, ea a creat costume pentru film și televiziune în Danemarca.

Pelicula la care lucrează regina Danermarcei se numește „Ehrengard” și va fi lansată în 2023. Este o adaptare după un roman de Karen Blixen,  o fantezie romantică a cărei acțiune se petrece în regatul de basm Babenhausen.

„Pe mine, creatoare de imagini, poveștile lui Karen Blixen m-au fascinat întotdeauna, cu narațiunile lor estetice, cu imaginația și cu lumile lor și sunt foarte fericită să fac parte din acest proiect. Am încercat să interpretez universul fantastic al lui Blixen în crearea decorurilor și a costumelor și abia aștept să văd cum povestea lui Ehrengard prinde viață în acest film”, a declarat regina.

Filmul va fi regizat de Bille August, veteranul danez care a realizat „Pelle Cuceritorul” (care a câștigat atât Palme d’Or, cât și Oscarul pentru cel mai bun film într-o limbă străină în 1988) și „Cele mai bune intenții” (care i-a adus lui August un al doilea Palme d’Or).

Regina Margrethe a urcat pe tronul Danemarcei în 1972 și este comandant-șef al forțelor de apărare ale țării.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/