Regizorul Roman Burlaca face dezvăluiri despre soția sa: „Nu ne-am certat niciodată. Gabriela este cu picioarele pe pământ”

 Regizorul Roman Burlaca face dezvăluiri despre soția sa: „Nu ne-am certat niciodată. Gabriela este cu picioarele pe pământ”

Roman Burlaca, cel mai cotat regizor cu peste 40 de videclipuri și spoturi publicitare, pentru câteva agenții de publicitate a vorbit pentru prima data în detalii, despre sotia sa Gabriela Damir, fiica finului lui Vlad Plahotniuc. „Nu ne-am certat vreodata, pentru ca soția mea este foarte cu picioarele pe pământ” a declarat Burlaca la interviul cu Dorin Galben, scrie SHOK.md.

Întrebat dacă s-a schimbat ceva, după ce s-au căsătorit, acesta a răspuns:

„Nu s-a schimbat. La fel de mult ne iubim. Nu ne-am certat niciodată. Suntem de 2 ani și ceva împreună. Nu aveam motive. Locuim împreună după prima lună de relație. Închiriem în centru. Eu petrec puțin timp acasă, din păcate. Promit din an în an că voi petrece mai mult timp. Acum am reușit ca din patru duminici lunare, două să fiu cu Gabriela”.

Burlaca a povestit, cum s-au cunoscut cu Gabriela Damir:

„Eu am intrat cu un prieten într-un local, unde ea își sărbătorea ziua de naștere. Eu l-am văzut pe Ionel Istrati, care mi-a spus: hai să-ți fac cunoștință cu cineva. Îmi face cu ea. I-am zis felicitări. I-am spus trei propoziții acolo, însă ea, când s-a trezit dimineața, a realizat că din toate felicitările anume acel moment îl ținea minte bine. A impresionat-o. Cu toate că, jur, că nu am făcut-o în mod deosebit. … Eu i-am scris. S-a interesat la prieteni: cine-i omul ăsta? O prietenă i-a spus că e băiat bun. A mai pus și Ionel Istrati un cuvânt. Am comunicat o lună online, pentru că ea era în Italia”.

Gabriela Damir își luase toate lucrurile cu intenția de a se stabili în Italia, dar  odată ce l-a cunoscut pe Roman a decis să revină acasă.

„Când s-a întors acasă, am început să ieșim. S-a legat o relație, foarte firesc, natural. Gabriela are foarte multe calități. Este atât de cu picioarele pe pământ. Îmi era frică să nu fie cu aere de copil, cum ar fi: îmi ești dator, ia-mă în brațe și du-mă la Paris. Era foarte simplă, realistă, obiectivă. În același timp, simpatică, inteligentă, manierată”.

Roman a spus că au avut o mică ceremonie, tare spontană, dar urmează nunta propriu zisă.

La capitolul încredere cuplu a obținut un succes, ambii sunt siguri în dragostea care o poartă:

„Noi nu ne dăm motive de gelozie”.

Vezi detalii în video-ul de mai jos:

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și