(FOTO) Antrenorii moldoveni au prezentat țara la un eveniment de amploare „Taekwon-Do ITF” la Lublin

 (FOTO) Antrenorii moldoveni au prezentat țara la un eveniment de amploare „Taekwon-Do ITF” la Lublin
0Shares

Stagiu Internațional pentru Instructori la Taekwon-Do ITF a întrunit 179 de participanți din 14 țări: Croația, Anglia, Germania, Irlanda, Italia, Israel, Letonia, Moldova, Olanda, Norvegia, Romania, Serbia, Ucraina și Polonia, scrie SHOK.md.

Republica Moldova a fost reprezentată de o echipă de antrenori a Uniunii Asociațiilor Taekwon-Do ITF: Ivan Iliev (4 Dan), Valeriu Tolstogan (4 Dan), Oleg Spînu (4 Dan), Gheorghe Rîbakov (3 Dan), Elena Rîbacov (2 Dan) Nicoleta Moraru (2 Dan) în frunte cu președintele, Ion Postu.
Seminarul a fost condus de Comitetul Tehnic a Federației Internaționale – GM Hector Marano (Argentina), GM Kim Un Lan (Germania) și Maestru Jerzy Jedut (Polonia) și a cuprins toate compartimentele Taekwon-Do ITF – Complexe formale, Sparring-ul sportiv, Spargeri forță și Autoapărare.

Pe lângă antrenamentele tehnice și teoretice în cadrul seminarului a fost prezentat programul “Taekwon-Do Adapted”, elaborat de ITF special pentru persoane cu necesități speciale. Programul a fost prezentat de preșeidntele Comitetului de Incluziune, Maestru Leo Oros Duek (Israel).

La finalul prezentării reprezentanții țărilor au primit “Ghidul Instructorului Taekwon–Do Adapted” (Adapted Taekwon-Do Instructor’s Guide).
Invitați speciali al evenimentului a fost președintele Federației Internaționale, Grand Maestru Paul Weiler (Germania) și Grand Maestru Wiliam Jacob Bos (Italia).

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/