Revoltă pe internet. Comunicatoarea CNA, după ce un post TV a difuzat imagini de la înmormântarea mamei Violetei Ivanov: „Mi-i scârbă și trist”

 Revoltă pe internet. Comunicatoarea CNA, după ce un post TV a difuzat imagini de la înmormântarea mamei Violetei Ivanov: „Mi-i scârbă și trist”

Revoltă pe internet după ce un post TV a surprins imagini de la înmormântarea mamei ex-deputatei Violeta Ivanov. Comunicatoare de la CNA, Angela Ciubotaru-Starinsch a menționat că oițerii care au însoțit-o pe Ivanov au lăsat uniformele pentru a respecta intimitatea și dreptul acesteia de a-și trăi suferință. „Fraților, când ne-am pierdut noi oare în spațiul acela care delimitează viața privată de interesul public?”, se întreabă aceasta.

„Probabil nu am dreptul sa mă expun, pentru că sunt funcționar și, mai mult, reprezint o instituție direct implicată în acest dosar. Ei, da cand am fost eu ușă de biserică?

Ceea ce am vrut să facem azi, a fost să avem grijă ca mascații noștri să meargă la o escortă, mai specială, fără însemne, fără uniforme, fără pistoale, electroshokere si restul. În civil, discret, la o distanță care respectă dreptul unui om de a-și înmormânta mama.

Pe partea de vinovăție sau nevinovăție n-am de gând să mă expun. Singurul lucru, pe care vreau să-l accentuez, că fiecare om are dreptul de a-și trăi suferința și a-și onora apropiatul, pe ultimul drum, în liniște, departe de blițuri”, a scris pe Facebook.

Aceasta se întreabă: „Fraților, cand ne-am pierdut noi oare în spațiul acela care delimitează viața privată de interesul public? Chiar așa de tare ne-am închetrit?

Am și eu multe păcate pe conștiință, dar încerc să mă corectez. Nu faceți greșelile, pe care le-am făcut noi, cândva, în calitate de oameni de comunicare. Credeți-mă că nopțile nu sunt chiar atât de liniștite. Mi-i scârbă și trist”.

Situația a fost comentată și de fostul prim-ministru, Ion Chicu. Într-o postare pe facebook, acesta a anunțat că refuză invitația la emisiunea Cutia Neagră de la TV8”, după ce postul a difuzat imagini de la înmormântarea mamei Violetei Ivanov, în care fosta deputată apare plângând.