Ricky Martin, la 50 de ani, în Ajunul Crăciunului. Artistul are patru copii, o familie cum a visat și spune că a terminat cu secretele

 Ricky Martin, la 50 de ani, în Ajunul Crăciunului. Artistul are patru copii, o familie cum a visat și spune că a terminat cu secretele

La 50 de ani în Ajunul Crăciunului, Ricky Martin are tot ce și-a visat: o carieră de succes, patru copii, o familie așa cum și-a dorit, deși a mărturisit că i-ar plăcea să aibă și mai mulți copii, este căsătorit cu bărbatul visurilor sale și spune că a terminat cu secretele și nu se mai ascunde, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Recent, artistul latino a publicat câteva imagini pe contul său de Instagram, alături de gânduri care au mers către familia sa și fani: „Închiderea anului de lucru în acest fel, nu mă pot plânge. Alte începuturi. Sunt recunoscător. Acum, tot ce vreau e să petrec timp cu familia. Sărbători fericite tuturor”.

https://www.instagram.com/p/CXtm5knpVBY/?utm_source=ig_embed&ig_rid=759bcbea-776b-496b-a9bf-72af3ddef072

Ricky Martin, pe numele real Enrique Martin Morales, s-a născut în cartierul Hato Rey din San Juan, Puerto Rico. Din perioada copilăriei a început să apară în reclame tv. A urmat cursuri de dicţie şi de canto, iar la 12 ani a început să cânte în formaţia Menudo.

După ce a părăsit grupul, şi-a continuat studiile pentru a deveni actor. Ajuns în Mexic, i s-au oferit roluri în mai multe producții.

Ulterior a venit oferta celor de la Sony Music pentru a-l lansa în lumea muzicii, ca solist. În 1992 a apărut „Ricky Martin”, primul său album solo ce avea să-l transforme într-unul dintre cei mai de succes artişti debutanţi din ultimii 10 ani.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și