Rihanna a devenit mămică pentru prima oară: „Sunt foarte încântați să fie părinți”

 Rihanna a devenit mămică pentru prima oară: „Sunt foarte încântați să fie părinți”

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți. Artista a născut un băiețel, dar nu se cunoaște ce nume au ales proaspeții părinți, scrie SHOK.md cu referire la people.com.

Cuplul încă nu a anunțat oficial nașterea băiețelului. Ultima dată, când celebra cântăreață a fost văzută în public a fost pe data pe 9 mai, în Los Angeles, cu ocazia weekendului de Ziua Mamei, când ea și Rocky au luat cina la Giorgio Baldi.

O sursă apropiată a celor doi spune că aceștia se află în prezent acasă, în Los Angeles, alături de copilul lor.

„Rihanna se simte bine. Sunt foarte încântați să fie părinți.  Rihanna este deja o mamă minunată”, a precizat sursa.

Câștigătoarea premiului Grammy a dezvăluit în ianuarie că așteaptă primul ei copil cu rapperul în vârstă de 33 de ani. Într-un interviu inedit pentru revista Vogue, Rihanna a vorbit despre momentele când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta a recunoscut că ea și iubitul ei nu au plănuit un copil, însă nu au fost niciodată împotriva ideii.
Artista și partenerul său, ASAP Rocky au anunțat într-un mod inedit că vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au pregătit o sesiune foto pe străzile din New York.

Celebrul cuplu au publicat câteva imagini pe Instagram, unde apar ținându-se de mână, iar rapper-ul  ASAP Rocky o sărută pe frunte pe artistă.

Nu este disponibilă nicio descriere.:

Maria Palade

https://shok.md/