Rihanna, apariție inedită în pijama pe rețelele sociale. Imaginile au făcut furori printre fani: ”Ești perfectă!”

 Rihanna, apariție inedită în pijama pe rețelele sociale. Imaginile au făcut furori printre fani: ”Ești perfectă!”

Rihanna știe cum să le atragă atenția fanilor săi de pe Instagram. Artista și-a etalat formele îmbrăcată într-o pijama inedită, ce i-a adus numeroase comentarii din partea fanilor, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Rihanna nu pierde nicio ocazie să fie în centrul atenție, astfel că de curând artista le-a făcut o surpriză fanilor săi și a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii în care își etalează formele. Urmăritorii ei fost uimiți să vadă că artista și-a arătat pe rețelele de socializare mai mult decât trebuia să se vadă.

Cântăreața și-a promovat noua colaboare pentru sărbători, niște pijamale inedite marca Savage X Fenty. Artista a vrut ca noua colecție să fie pentru toată lumea, indiferent de mărimea purtată. Pijamalele vin în două modele, un model scurt, format dintr-un sutien și pantaloni scurti, iar al doilea model și cel mai controversat este format dintr-un tricou și pantaloni lungi, însă aceștia au un decolteu în partea din spate care lasă la vedere partea de sus a posteriorului. Acestea sunt disponibile în mai multe culori.

Rihanna a prezentat aceste pijamale într-o demonstrație pe internet. Artista și-a îmbrăcat produsele și le-a arătat fanilor cum arată hainele pe ea. Aceasta a postat și un link către site-ul ei Savage X Fenty de unde oamenii își pot achiziționa hainele prezentate de ea.

”Ești perfectă!”, ”Arăți bine, ca întotdeauna!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Nu este prima dată când Rihanna se dezbracă pentru a-și promova brandul Savage X Fenty. Pozele în lenjerie ale Rihannei pentru a face publicitate brandului Savage X Fenty devin adesea virale.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și