Rihanna, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată cu primul copil. Răspunsul pe care i l-a dat unui fan

 Rihanna, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată cu primul copil. Răspunsul pe care i l-a dat unui fan

A trecut mai bine de o săptămână de zile de când Rihanna a participat la ceremonia de învestire a primului președinte al insulei Barbados care a devenit acum republică, după înlăturarea reginei Marii Britanii de la conducere. Cântăreața a fost numită ”erou național”, iar apariția ei la eveniment a stârnit numeroase controverse, mulți fiind de părere că este însărcinată, scrie SHOK.md cu referire la profm.

„Pot să vin la baby shower, soro? Adevărat sau nu, copiii tăi vor fi foarte frumoși.”, a scris un internaut pe nume Jen în dreptul unei fotografii în care a fost etichetată Rihanna. Iar arrtista a răspuns:

„Haaa. Oprește-te. N-ai venit la primele zece baby showers.”, adăugând că nu este pentru prima dată când presa internațională lansează speculații privind o eventuală sarcină.

Rihanna este oficial miliardară, potrivit Forbes! Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică.

Rihanna este acum cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari).

Cea mai mare parte a averii sale (1,4 miliarde dolari) a fost dobândită din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 50% din companie.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și