Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară la vârsta de 79 de ani

 Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară la vârsta de 79 de ani

Câștigătorul Oscar, în vârstă de 79 de ani, a confirmat că a devenit tată pentru a șaptea oară, scrie presa rusă.

Acum, diferența dintre cel mai mare și cel mai mic copil din familia de vedete este de 51 de ani. „Cu copiii, trebuie să fii strict în toate. Dar nu-mi place să fac legi pentru ei și chestii de genul ăsta. Orice părinte ar spune același lucru. Întotdeauna vrei să faci ceea ce trebuie pentru copii și să le oferi tot ce este mai bun”, a spus Robert într-un interviu pentru ET Canada.

Actorul nu a dezvăluit identitatea mamei copilului său. Se știe doar că ultima dată a fost implicat într-o aventură cu instructorul de arte marțiale Tiffany Chen. 

În 1999, Robert și Grace Hightower s-au despărțit, dar în 2004 s-au împăcat. În 2018, Robert a cerut divorțul de fosta sa, dar procedura de divorț este încă în desfășurare: problemele financiare și de proprietate ale foștilor iubiți sunt în curs de rezolvare. Judecătorul a aprobat ca Grace să primească un milion de dolari pe an și o parte din veniturile din vânzarea casei de 20 de milioane de dolari.

La rândul său, avocatul Caroline Krauss De Niro notează că Hightower cheltuiește 160.000 de dolari în numerar și 215.000 de dolari în carduri de credit în fiecare lună în magazinele de lux.

Aura Mereuta

https://shok.md