Rusia și Ucraina au decis să se întâlnească la a doua rundă de negocieri: Când și unde va avea loc aceasta

 Rusia și Ucraina au decis să se întâlnească la a doua rundă de negocieri: Când și unde va avea loc aceasta
A doua rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina ar putea avea loc deja miercuri, 2 martie, scrie ria.ru. Informația a fost confirmată de surse ale ambelor părți, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

A doua rundă de discuții dintre Rusia și Ucraina ar putea avea loc deja miercuri, a informat Zerkalo Nedeli, citând surse diplomatice ucrainene. „Următoarele discuții sunt programate pentru 2 martie”, menționează publicația.

Negocierile ruso-ucrainene ar putea avea loc pe 2 martie, a confirmat pentru RIA Novosti politologul Voskresensky, apropiat al organizatorilor întâlnirii.

„Membrii celor două delegații vor începe să sosească în Belarus pentru negocieri în această seară”, a declarat Voskresensky.

 

Prima rundă a negocierilor Rusia-Ucraina s-a încheiat, ieri, după 6 ore de discuții între delegațiile celor două țări. „Scopul principal a fost de a discuta despre încetarea focului pe teritoriul Ucrainei și a ostilităților. Părțile au identificat o serie de subiecte prioritare, asupra cărora au fost conturate anumite decizii. Negociatorii se întorc acasă, pentru a discuta rezultatele negocierilor. De asemenea, am convenit asupra următoarei runde de negocieri”, a declarat consilierul prezidențial ucrainean, Mihail Podoleac.