S-a stins din viață tatăl regizorului Veaceslav Sambriș: Durerea și nelămurirea mea e prea mare

 S-a stins din viață tatăl regizorului Veaceslav Sambriș: Durerea și nelămurirea mea e prea mare

S-a stin din viață tatăl lui Veaceslav Sambriș. Vestea tragică a fost dată de regizor pe pagina lui de Facebook, scrie SHOK.md.

Actorul a dezvăluit că tatăl său a fost operat la spitalul Nr. 3, Sf. Treime: „N-am vrut sa fac nicio postare despre decesul tatei, dar durerea și nelămurirea mea e prea mare! Ieri, tatăl meu a murit. I s-a oprit inima in timpul operației (tumoare la ficat. Cel care l-a operat pe tata, mi-a zis ca inima nu se oprește in timpul operației, doar dacă cedează vreun aparat…

Pe lângă faptul ca acest doctor s-a comportat cu mine de parca-i intrasem in propria casa, foarte arogant, și care îmi arunca mereu fraze de genul “ auzi, eu am ca tine câte o mie pe zi…”, mi-a zis ca in urma autopsiei i-a descoperit tatălui meu metastază la inima și îmi tot arată poze cu o inima… O fi inima lui sau nu, nu știu… Apoi când am ajuns jos la morgă și am vorbit cu tipul care-i făcuse autopsia tatălui, mi-a zis ca tata avuse inima sănătoasă și nu avea niciun fel de metastază! Ce sa cred…Este strigător la cer!”, a scris îndurerat actorul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană
Ar putea fi o imagine alb-negru cu 1 persoană şi stând în picioare