Sacrificiul pe care l-a făcut Irina Rimes, ca să devină artistă: Dezvăluirile explozive, într-un film documentar

 Sacrificiul pe care l-a făcut Irina Rimes, ca să devină artistă: Dezvăluirile explozive, într-un film documentar

Surpriză explozivă de la Irina Rimes. Interpreta și-a povestit istoria într-un film documentar, care urmează să fie lansat în curând. „On my Way with (Pe drumul meu) a apărut din nevoia de a spune lucruri: despre mine, despre oamenii care lucrează în acest proiect, despre ce se petrece în spatele scenei, în spatele camerelor, despre industrie, despre ce înseamnă să construiești un proiect”, a dezvăluit Rimes.

„Vreau să arătăm oamenii struggle-ul de artist. Să înțeleagă mama, tata, rudele, prietenii mei de ce n-am timp să merg la ei în vizită, de ce nu răspund tot timpul la telefon, de ce dorm până la ora 4 după-amiaza, dar cel mai important, de ce scriu ceea ce scriu.

Vreau să vadă oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci când decizi că vrei să devii artist. Cum trebuie să renunți la tine și în același timp, să se învârtă toate în jurul tău.

Tu nu poți fi artist 8 ore pe zi, de la 10 până la 18. Ești artist din momentul în care ai decis că nu vei face nimic altceva în viața asta. Sunt onorată să pot să-mi spun povestea împreună cu HBO Max și le mulțumesc pentru încredere”, a menționat pe Facebook.

Potrivit artistei, premiera va avea loc la data de 3 iunie.