Salma Hayek îşi va dezvălui steaua pe „Walk of Fame” pe 19 noiembrie

 Salma Hayek îşi va dezvălui steaua pe „Walk of Fame” pe 19 noiembrie

Actriţa mexicană Salma Hayek îşi va dezvălui steaua de pe bulevardul Walk of Fame de la Hollywood, în data de 19 noiembrie, a informat vineri Camera de Comerţ de la Hollywood, scrie SHOK.md cu referire la agerpres.ro.

Camera, responsabilă cu omagierile de pe Waalk of Fame, notează într-un comunicat că Salma Hayek va fi însoţită la ceremonia de vinerea de viitoare de actorul american Adam Sandler şi de cineasta chineză Chloé Zhao.

Hayek a jucat alături de Sandler în comediile „Grown Ups’ (2010) şi „Grown Ups 2” (2013), în timp ce Zhao – laureată cu Oscar în 2020 pentru cea mai bună regie pentru filmul „Nomadland”- a lansat recent pe ecrane superproducţia Marvel „Eternals” (2021).

Nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în 2002 pentru interpretarea sa din „Frida” şi considerată la Hollywood una dintre cele mai importante vedete latino, filmografia lui Salma Hayek include titluri ca „Desperado” (1995), „From Dusk Till Dawn” (1996), „Wild Wild West” (1999) şi „Beatriz at Dinner” (2017).

Anul 2021 a fost deosebit de prolific pentru actriţă. Ea a făcut parte din spectaculoasa distribuţie a filmului „Eternals”, noua miză a studioului Marvel pentru anul acesta, alături de Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani şi Brian Tyree Henry.

La sfârşitul lunii noiembrie urmează să fie lansat în cinematografe filmul „House of Gucci”, în regia lui Ridley Scott, unde actriţa mexicană împarte distribuţia cu vedete ca Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto şi Jeremy Irons.

în 2021, a fost prezentă în „Bliss”, un amestec de dramă şi science-fiction, cu Owen Wilson în rolul principal; şi în comedia de acţiune „Hitman’s Wife’s Bodyguard”, unde i-a avut ca parteneri pe Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson.

În afară de actorie, Salma Hayek a fost şi producător al unor seriale de televiziune precum „Ugly Betty” (2006-2010) şi „Monarca” (2019-2021).AGERPRES/(AS – editor: Mihaela Nicolaescu, editor online: Irina Giurgiu)

Maria Palade

https://shok.md/